Povezane vesti
Delovi Novog Sada i Petrovaradina bez vode zbog havarija
Radio 021 22.12.2020
Delovi Novog Sada i Petrovaradina nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Naselje Mali Beograd bez vode će biti do 12 časova. Deo Bulevara Evrope, od Futoške ulice do Ulice Đorđa Magaraševića, bez vode će biti do 15 časova. PETROVARADIN Ulica Breze… »
Deo grada bez vode zbog havarije
Dnevnik 22.12.2020
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 12 sati bez vode će biti naselje Mali Beograd., kao i Ulica Breze u Petrovaradinu. Takođe zbog radova na sanaciji havarije, ali do 15 sati bez vode će biti Bulevar Evrope, od Futoške ulice do… »
Deo Bulevara Evrope bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.12.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Bulevar Evrope – od Futoške do ulice Đorđa Magaraševića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Mali Beograd i deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.12.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti naselje Mali Beograd, kao i Ulica breze u Petrovaradinu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji se okupilo između 100.000 i 102.000 ljudi
N1 Info pre 24 satajoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 7 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane