Povezane vesti
"Plakala sam: kad sam dobila koronu, mi živimo u Beogradu na vodi, nismo ništa plaćali tad u apoteci": Viki otkrila sve…
Blic 22.12.2020
Pevačica Viki Miljković nedavno je preležala korona virus, a jutros je o tome govorila u jutarnjem programu na TV "Prva" kod voditelja Filipa Čukanovića. Pored Viki, bili su zaraženi i njen suprug Dragan Tašković Taške i sin Andrej (13). -… »
Viki Miljković: Plakala sam kada sam saznala da imam koronu
Nova 22.12.2020
Pevačica Viki Miljković nedavno je preležala koronavirus, o čemu je jutros govorila u Jutarnjem programu Prva TV. “Završili smo sa karantinom pre 7, 8 dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu samo dva sata… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada: Raspravlja se o predlogu opozicije o razrešenju gradonačelnika Milana Đurića
Euronews pre 26 minutajoš 19 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 56 minutajoš 19 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih