Povezane vesti

Rezervni točak napunili rakijom i viskijem: Carinici na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja žestokog alkoholnog…

Kurir 22.12.2020
Carinici su u saradnji sa policijom na prelaza Gradina 20. decembra sprečili pokušaj krijumčarenja turske rakije i škotskog viskija, kojima je jedan putnik napunio prostor rezervnog točka i kofere u prtljažniku svog automobila, saopštila je Uprava… »

Uhvaćeni na delu: Nemci švercovali škotski viski

Nova 22.12.2020
Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Gradina 20. decembra sprečili pokušaj krijumčarenja turske rakije i škotskog viskija, kojima je jedan putnik napunio prostor rezervnog točka i kofere u prtljažniku svog automobila. Prekršaj je… »

Prtljažnik turskih državljana pun rakije i viskija

RTV 22.12.2020
BEOGRAD - Carinici su u saradnji sa policijom na prelazu Gradina 20. decembra sprečili pokušaj krijumčarenja turske rakije i škotskog viskija, kojima je jedan putnik napunio prostor rezervnog točka i kofere u prtljažniku svog automobila, saopštila… »

FOTO: Preko Gradine pokušali da prošvercuju tursku rakiju i škotski viski

Radio 021 22.12.2020
Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu prelaza Gradina u nedelju, 20. decembra sprečili pokušaj krijumčarenja turske rakije i škotskog viskija, kojima je jedan putnik napunio prostor rezervnog točka i kofere u prtljažniku svog automobila… »

Vesti dana »

U Srbiji još 2.965 novoobolelih, 38 preminulih

Glas Zaječara pre 1 satjoš 26 povezanih

Skoro 3.000 novozaraženih

Vesti online pre 1 satjoš 25 povezanih