Povezane vesti
Zidan: Smeta mi Kumanov komentar, ja ne pričam o sudijama
N1 Info 22.12.2020
Trener Real Madrida Zinedin Zidan priznao je da mu je zasmetao komentar kolege iz Barselone Ronalda Kumana, koji je ocenio da je Eibar oštećen za penal u meču protiv 'kraljevskog kluba'. Madriđani su tokom vikenda slavili na gostovanju Eibaru 3:1. Domaći… »
Zidan: Smetaju mi Kumanovi komentari, ne govorim o sudijama
Večernje novosti 22.12.2020
TRENER Real Madrida Zinedin Zidan priznao je da mu je zasmetao komentar kolege iz Barselone Ronalda Kumana, koji je ocenio da je Eibar oštećen za penal u meču protiv 'kraljevskog kluba'. Madriđani su tokom vikenda slavili na gostovanju Eibaru 3:1. Domaći… »
Zidan odgovorio na Kumanove varnice, da li je Real povlašćen kod sudija?
Sportske.net 22.12.2020
Francuz nije želeo da se upušta u polemiku. Trener Real Madrida Zinedin Zidan prokomentarisao je jučerašnju izjavu šefa stručnog štaba Barselone Ronalda Kumana koji je istakao da je na meču protiv Eibara Serhio Ramos igrao rukom u svom šesnaestercu… »
Vesti dana »

Advokatica Bogdana Jovičića: Student se dosad branio ćutanjem, sada iznosi odbranu
Beta pre 22 minutajoš 43 povezane

"Svi već razumeju..." Lula da Silva za govornicom UN: Vojnog rešenja sukoba u Ukrajini neće biti
Večernje novosti pre 12 minutajoš 59 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 27 minutajoš 62 povezane

Nato sada zvanično preti Rusiji upotrebom vojnih sredstava: Putine, nemoj da sumnjaš...!
Alo pre 3 satajoš 24 povezane