Povezane vesti
Zidan: Smeta mi Kumanov komentar, ja ne pričam o sudijama
N1 Info 22.12.2020
Trener Real Madrida Zinedin Zidan priznao je da mu je zasmetao komentar kolege iz Barselone Ronalda Kumana, koji je ocenio da je Eibar oštećen za penal u meču protiv 'kraljevskog kluba'. Madriđani su tokom vikenda slavili na gostovanju Eibaru 3:1. Domaći… »
Zidan: Smetaju mi Kumanovi komentari, ne govorim o sudijama
Večernje novosti 22.12.2020
TRENER Real Madrida Zinedin Zidan priznao je da mu je zasmetao komentar kolege iz Barselone Ronalda Kumana, koji je ocenio da je Eibar oštećen za penal u meču protiv 'kraljevskog kluba'. Madriđani su tokom vikenda slavili na gostovanju Eibaru 3:1. Domaći… »
Zidan odgovorio na Kumanove varnice, da li je Real povlašćen kod sudija?
Sportske.net 22.12.2020
Francuz nije želeo da se upušta u polemiku. Trener Real Madrida Zinedin Zidan prokomentarisao je jučerašnju izjavu šefa stručnog štaba Barselone Ronalda Kumana koji je istakao da je na meču protiv Eibara Serhio Ramos igrao rukom u svom šesnaestercu… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Požari i olujni vetrovi prete, evo gde je najveća opasnost i kada počinje nevreme
Mondo pre 40 minutajoš 19 povezanih

Palestinci beže, počeo napad izraela na grad gazu! Već zauzeta predgrađa, IDF traži da se stotine hiljada ljudi evakuišu da bi se udarilo na uporište Hamasa
Kurir pre 0 minutajoš 11 povezanih

Put ka stabilnosti ili novi udar na građane: Da li cena struje u Srbiji treba da raste jednom godišnje?
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi u Ukrajini: Oštećene kuće, povređeni civili u Lavovu, Mukačevu i Zaporožju
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih