Повезане вести
Вучић открио детаље о додиковом стању: Јуче смо послали тим наших лекара у Бањалуку
Србија данас 23.12.2020
Додик је хоспитализован због тога што је позитиван на вирус корона. Председник Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре говорио је о здравственом стању Милорада Додика. - Он је у Бањалуци. Ми смо јуче послали тим… »
Вучић открио каквог је здравственог стања Додик: "Послали смо екипу наших лекара"
Телеграф 23.12.2020
Све је спремно да Додик буде пребачен у Београд ако то буде потребно, рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је да здравствено стање српског члана и председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика није… »
Вучић послао свог човека у Бањалуку: Члан кризног штаба лечи Додика
Правда 23.12.2020
„Пратимо његово стање, ја се чујем са њим три пута дневно... У сваком тренутку смо спремни, ако буде потребе, да Додика примимо у Београду”, рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић пренео је да се председавајући… »
Вучић: Здравствено стање Додика није идеално
Бета видео 23.12.2020
БЕОГРАД - Говорећи о здравственом стању председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика, који је оболео од корона вируса, председник Србије Александар Вучић је рекао да је он у Бањалуци и да његово здравствено стање ``није… »
Вучић: Додик се добро држи, стање није идеално, послали смо Стевановића у Бањалуку
РТС 23.12.2020
Председник Србије Александар Вучић пренео је да се председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, који је заражен коронавирусом, добро држи, да његово стање није идеално, али није ни ужасно. Александар Вучић је рекао да се… »
Додика у Бањалуци лечи др Горан Стевановић
Политика 23.12.2020
„Пратимо његово стање, ја се чујем са њим три пута дневно... У сваком тренутку смо спремни, ако буде потребе, да Додика примимо у Београду”, рекао је Вучић. ГОЛУБИНЦИ – Председник Србије Александар Вучић пренео је да се… »
Вучић о Додику: Послали смо тим лекара у Бањалуку, стање није идеално
Спутник 23.12.2020
Председник Србије Александар Вучић пренео је да се председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, који је заражен корона вирусом, добро држи, да његово стање није идеално, али није ни ужасно. Вучић је рекао да се Додик налази… »
Вучић открио у каквом је стању Додик: Стање није идеално, али се добро држи (видео)
Вечерње новости 23.12.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре говорио је о здравственом стању Милорада Додика. - Он је у Бањалуци. Ми смо јуче послали тим наших рекала. Горан Стефановић се консултовао са бањалучким лекарима… »
Вести дана »
Језив злочин! У пуцњави у Бабушници страдали отац и син, повређени други син и мајка: Огласио се МУП
Блиц пре 2 сатајош 12 повезаних
Пао авион код аеродрома Биково, једна особа погинула, једна тешко повређена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Медицинског у блокади јавно апеловали на Дијану Хрку да прекине штрајк глађу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана