Povezane vesti
Bosiljčić: Odbijam da budem topovsko meso stranke na vlasti
N1 Info 23.12.2020
Odbijam da budem topovsko meso stranke na vlasti i da mi kriterijum odanosti otadžbini bude sarma, napisao je u autorskom tekstu za Danas pisac i novinar Bojan Bosiljčić, urednik stranog programa iz kulture RTS. Odbijam da budem topovsko meso stranke na… »
Urednik RTS: Odbijam da budem topovsko meso vlasti
Nova 23.12.2020
Polazeći od prava svakog čoveka na planeti da slobodno živi, radi i misli, i da to što misli i kaže, i ne želeći da bilo kome dozvolim da mi ta prava uskrati, pozivajući se pritom na Evropsku konvenciju o ljudskim pravima kao i na Ustav Republike Srbije… »
Odbijam da budem topovsko meso stranke na vlasti
Danas 22.12.2020
Bojan Bosiljčić, urednik stranog programa iz kulture RTS Polazeći od prava svakog čoveka na planeti da slobodno živi, radi i misli, i da to što misli i kaže, i ne želeći da bilo kome dozvolim da mi ta prava uskrati, pozivajući se pritom na Evropsku… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih

Vladan Milojević posle pobede nad lehom: "Nema euforije, kao da je 0:0"
Dnevnik pre 32 minutajoš 60 povezanih

Pucnjava u američkoj vojni bazi: Više osoba ranjeno, policija uhapsila napadač: Tramp obavešten o svemu, oglasila se Bela kuća (foto)
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

"Žele da imovinu Republike Srpske prebace na nivo BiH" Pukovnik u penziji šokirao: Rs ima najkvalitetniju šumu, zato su poslali Šmita!
Kurir pre 12 minutajoš 181 povezana

Ovako je zvezda povela u Poljskoj: Novi gol Krunića - VAR rekao svoje! (video)
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih