Povezane vesti
Seka Aleksić otkrila kojoj estetskoj korekciji se podvrgla (VIDEO)
Vesti online 23.12.2020
Pevačica Seka Aleksić otkrila je u videu koji je podelila sa svojim pratiocima da se podvrgla estetskim korekcijama. Naime, folkerka je istakla da stavlja botoks između obrva jer se previše mršti, ali sve umereno. – Ja sam imala manje estetske… »
Seka Aleksić priznala: Koristim botoks jer se mnogo mrštim
Nova 23.12.2020
Pevačica Seka Aleksić se, poput nekih svojih kolega, okrenula vlogovanju tokom epidemije koronavirusa, a u videu koji je objavila na svom Jutjub kanalu, između ostalog je govorila o estetskim zahvatima koje je imala na sebi. “Ja sam imala manje… »
Seka Aleksić ne libi se da prizna šta je radila na sebi: Pevačica se podvrgla estetskim korekcijama, ovo najviše popravlja!
Kurir 23.12.2020
Pevačica Svetlana Seka Aleksić otkrila je da se podvrgla estetskim korekcijama. Pevačica je rešila iskreno da odgovori na pitanja svojih pratilaca na društvenim mrežama, a nije se libila i da prizna da je promenila nešto na sebi. Seka je tom… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 3 satajoš 33 povezane
Rajli Opelka: Đoković je najbolji teniser svih vremena, protiv njega nemate šta da izgubite
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 44 minutajoš 13 povezanih
U srpskom voću pronađen opasan metal: Izdato upozorenje u Belgiji zbog rizika po zdravlje
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 2 satajoš 28 povezanih