Povezane vesti

VKK „Vasa Stajić“ najoštrije osuđuje napade na Mariniku Tepić

VKK „Vasa Stajić“ najoštrije osuđuje napade na Mariniku Tepić

Danas 23.12.2020
Vojvođanski kulturni klub „Vasa Stajić“ saopstio je da najoštrije osuđuje napade na potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i zahteva od nadležnih državnih organa da počnu da rade svoj posao i pod hitno pronađu i primereno… »
Tepić o pretnjama: Nema čekića kojim mogu da me zastraše

N1 Info 23.12.2020
"Živimo u atmosferi gde zastrašuju sve slobodoumne ljude. U malim sredinama ljudi zbog toga gube posao, egzistenciju, a ja sam im meta zbog toga što ne dam kamarili da se izvuče, da se sve to zaboravi, da se olako pređe preko lopovluka, laži i… »

Nova 23.12.2020
"Živimo u atmosferi gde zastrašuju sve slobodoumne ljude. U malim sredinama ljudi zbog toga gube posao, egzistenciju, a ja sam im meta zbog toga što ne dam kamarili da se izvuče, da se sve to zaboravi, da se olako pređe preko lopovluka, laži i… »
Strašne poruke: Mariniki Tepić prete "čekićem u glavu"

Strašne poruke: Mariniki Tepić prete "čekićem u glavu"

Blic 23.12.2020
Za sada nepoznata osoba uputila je skandalozne pretnje potpredsednici Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniki Tepić u kojima navodi da treba da dobije "čekić u glavu". Grafit sa takvim natpisom osvanuo je na ogradi bolnice "Dragiša Mišović", tvrde… »
SSP: Grafiti sa pretnjama Mariniki Tepić su nastavak kampanje mržnje

SSP: Grafiti sa pretnjama Mariniki Tepić su nastavak kampanje mržnje

Danas 23.12.2020
Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su poruke na ogradi kod beogradske bolnice „Dragiša Mišović“ koje su upućene potpredsednici te stranke Mariniki Tepić, „nastavak kampanje mržnje prema svakom ko se usudi da kritikuje… »
Pretnje smrću Mariniki Tepić "čekićem u glavu" na ogradi bolnice Dragiša Mišović

Pretnje smrću Mariniki Tepić "čekićem u glavu" na ogradi bolnice Dragiša Mišović

N1 Info 23.12.2020
Poruke na ogradi kod bolnice Dragiša Mišović kojim se poziva na ubistvo Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) jesu samo nastavak kampanje mržnje prema svakom ko se usudi da kritikuje ovaj nestručni, bahati i kriminalizovani… »
Mariniki prete da će dobiti “čekić u glavu”

Mariniki prete da će dobiti “čekić u glavu”

Nova 23.12.2020
Potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić, nepoznata osoba uputila je pretnje u kojoj ističe da je potrebno da dobije "čekić u glavu", uz parolu "živeo Vučić". Kako navode korisnici društvene mreže Tviter, grafiti sa pretnjama su… »

Vesti dana »