Повезане вести

Као срамота ме је да признам да то радим због пара... Марија Шерифовић искрено о снимању влогова!

Као срамота ме је да признам да то радим због пара... Марија Шерифовић искрено о снимању влогова!

Мондо 23.12.2020
Почело је све из забаве. Почело је све из забаве. Марија Шерифовић је, осим што је једна од најбољих певачица, однедавно успешна и у снимању влогова, што је започела чисто из разоноде, а помало и досаде. Иако многи певачи… »
Марија Шерифовић проговорила о кризи, колегама, Јутјубу, а на једну ствар је спремна

Марија Шерифовић проговорила о кризи, колегама, Јутјубу, а на једну ствар је спремна

Вести онлине 23.12.2020
Марија Шерифовић спада у ред најпопуларнијих певачица на овим просторима, а оно због чега је људи још више воле, осим због песама, јесте то што нема длаке на језику и увек каже оно што мисли. Марија је причала о влоговању, чиме… »
"Срамота ме да признам да радим то због пара": Марија Шерифовић проговорила о новом занимању и финансијској помоћи: "Била бих…

"Срамота ме да признам да радим то због пара": Марија Шерифовић проговорила о новом занимању и финансијској помоћи: "Била бих…

Блиц 23.12.2020
Марија Шерифовић однедавно је почела да снима влогове и објављује их на свом јутјуб каналу, те открила да је најпре тиме почела да се бави из чисте забаве. - Велики број људи нешто као коментарише, као срамота ме је да признам… »

Вести дана »