Povezane vesti
Kao sramota me je da priznam da to radim zbog para... Marija Šerifović iskreno o snimanju vlogova!
Mondo 23.12.2020
Počelo je sve iz zabave. Počelo je sve iz zabave. Marija Šerifović je, osim što je jedna od najboljih pevačica, odnedavno uspešna i u snimanju vlogova, što je započela čisto iz razonode, a pomalo i dosade. Iako mnogi pevači posežu za drugim… »
Marija Šerifović progovorila o krizi, kolegama, Jutjubu, a na jednu stvar je spremna
Vesti online 23.12.2020
Marija Šerifović spada u red najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a ono zbog čega je ljudi još više vole, osim zbog pesama, jeste to što nema dlake na jeziku i uvek kaže ono što misli. Marija je pričala o vlogovanju, čime se bavi u… »
"Sramota me da priznam da radim to zbog para": Marija Šerifović progovorila o novom zanimanju i finansijskoj pomoći: "Bila…
Blic 23.12.2020
Marija Šerifović odnedavno je počela da snima vlogove i objavljuje ih na svom jutjub kanalu, te otkrila da je najpre time počela da se bavi iz čiste zabave. - Veliki broj ljudi nešto kao komentariše, kao sramota me je da priznam da to radim zbog… »
Vesti dana »

Uživo s. Makedonija u suzama! Na hiljade na sahrani u Kočanima: Ljudi padaju kao pokošeni na groblju, odjekuju sirene Hitne, helikopter nadleće grad
Blic pre 23 minutajoš 42 povezane

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 1 satjoš 26 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Danas stiglo proleće, a evo kada počinje letnje računanje vremena: Dani konačno duži!
Blic pre 2 satajoš 21 povezana