Povezane vesti
Natalija Trik FX iskreno o teškoj finansijskoj situaciji
Vesti online 23.12.2020
Pevačica Natalija Trik FX ispričala je da situacija oko koronavirusa loše utiče na nju jer zbog svega počinje da zapada u depresiju. Naime, ona je istakla da su ona i njen suprug Sani Ibraimov poslednji nastup održali 14. februara i kaže da joj… »
"Loše sam, padam u depresiju": Natalija Trik Fx otkrila da je u teškoj finansijskoj situaciji: "Samo za hranu i račune mi…
Blic 23.12.2020
Pevačica grupe Trik Fx, Natalija Ibraimov ispričala da joj posao dosta nedostaje, kao i da ima poteškoće sa finansijama u doba korone, kada su pevačima nastupi otkazani. - Fizički smo okej, ali što se tiče psihe ja sam iskreno malo lošije, padam… »
Vesti dana »

Ruska obaveštajna služba: Srbija i dalje šalje Kijevu municiju za ubijanje ruskih vojnika i civila
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih

Odluke vlade Srbije o opštinama sa negativnim demografskim kretanjima i „Aerodromu Kragujevac-MIND”
Politika pre 40 minutajoš 16 povezanih

"Bilo je malo burno": Završen sastanak studenata u blokadi i čelnika Univerziteta u Beogradu na Saobraćajnom fakultetu
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Mnogo ljudi upalo u magacin hrane Ujedinjenih nacija u Gazi, dvoje poginulo, nekoliko povređeno
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih

SSP: Gradonačelnik Novog Sada kao saučesnik u zločinu sada predlaže podizanje spomenika
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane