Povezane vesti
Kolima udario devojčicu i baku pa krenuo da beži i izazvao sudar
Glas Zapadne Srbije 23.12.2020
Čačak - U čačanskom naselju Ljubić oko 16 časova došlo je do saobraćajne nezgode kada je automobil marke golf u ulici koja vodi pored isturenog odeljenja Osnovne škole "Tanasko Rajić" udario u devojčicu i ženu koje su se kretale tom ulicom, saznaje… »
Horor scena u Čačku: Golf pokosio baku i unuku pa pobegao i izazvao i drugu saobraćajku
Večernje novosti 23.12.2020
U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u sredu popodne oko 16 časova u naselju Ljubić, u ulici koja vodi pored isturenog odeljenja Osnovne škole "Tanasko Rajić", teško su povređene starija žena i njena unuka. Do nezgode je došlo kada je automobil "golf"… »
Vozač golfa udario ženu i dete u Čačku: Pokušao da pobegne pa izazvao direktan sudar (FOTO)
RINA 23.12.2020
Čačak - U čačanskom naselju Ljubić oko 16 časova došlo je do saobraćajne nezgode kada je automobil marke "golf" u ulici koja vodi pored isturenog odeljenja Osnovne škole "Tanasko Rajić" udario u devojčicu i ženu koje su se kretale tom ulicom, saznaje… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 32 povezane
Džons: Moramo da naučimo da završavamo utakmice; Vašington: Imali smo mnogo sreće na kraju
Sportski žurnal pre 53 minutajoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 4 satijoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 18 minutajoš 107 povezanih