Povezane vesti
Pevačica priznala da je pogađaju ružni komentari, a zbog ovog ne želi da pokaže dečka
Vesti online 23.12.2020
Pevačica Tea Tairović priznala je da su je pogađale kritike sa kojima se suočavala na samom početku karijere. – Predstavljali su me kao neku hodajuću bombu, koja nema blage veze sa muzikom i sa umetnošću. Koja samo peca nekog sponzora. Ne znam, tako je… »
Tea Tairović: Ja sam hodajuća seks-bomba, ali ne pecam sponzora
Mondo 23.12.2020
Tea Tairović primer je pevačice koju mediji i javnost nikada nisu mazili. Osporavali su joj talenat i pevačko umeće, optuživali su je da seksipilom dolazi do slave, a njene uspehe pripisivali su sponzorima ili kolegama sa kojim su je povezivali. Tea… »
Vesti dana »
Obustavljen postupak protiv Gorana Vesića i još petoro u slučaju pada nadstrešnice, tužilaštvo najavilo žalbu
RTV pre 14 minutajoš 50 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije, snimci su neverovatni: Do sutra u ovim predelima pašće i do pola metra
Telegraf pre 1 satjoš 55 povezanih
Država obećala MMF-u poskupljenje struje i putarina, Fond upozorava na veliki potencijalni trošak krize sa snabdevanjem gorivom
Danas pre 59 minutajoš 15 povezanih
Ruski PVO sistemi oborili pet ukrajinskih dronova koji su leteli ka Moskvi
Politika pre 24 minutajoš 43 povezane