Повезане вести
Он је био пијан, а ја трудна! Прала сам му ноге: Након жестоког сукоба, Надежда изнела детаље везе са Томом
Мондо 23.12.2020
Изнела све о чему је до сада ћутала. Изнела све о чему је до сада ћутала. Након још једног жестокг сукоба у Задрузи између Надежде Биљић и Томе Панић, у ком је морало да реагује и обезбеђење како би смирило ситуацију, уследила… »
Надежда жестоко напала Тому: Обезбеђење реаговало моментално! (фото/видео)
Ало 23.12.2020
Карамбол... У емисији Радио Амнезија данас је гостовао Тома Панић, након чега је уследио хаос са његовом партнерком Надежда и Тома Надежда и Тома Надежда је плакала и напала Тому у студију где је гостовао. Панић се прво правдао… »
Он је био пијан, а ја трудна! Надежда и Тома у жестоком клинчу: Ја сам му прала ноге, није могао да се савије од килаже…
Курир 23.12.2020
Бора Сантана је најавио свог наредног госта, а то је Тома Панић који је све време слушао шта су Надежда Биљић и Паула Хублин рекла једна другој поводом преваре коју су починили Панић и Надежда. - Ја не желим да се свађам, крвим… »
Надежда Биљић открила да ли ће опростити Томи Панићу јавну превару (ВИДЕО)
Вести онлине 23.12.2020
Током емисије „Радио Амнезија“ Бора Сантана најавио је теме које ће пречешљати током данашње емисије. Он је поменуо синоћну журку, али и дешавања током целе недеље као што је улазак Надежде Биљић који је изазвао бурне свађе… »
Вести дана »

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 2 сатајош 24 повезане