Povezane vesti
Fran Pujas nakon pokušaja bekstva dobio poziv sa majkom (VIDEO)
Vesti online 23.12.2020
Drvo mudrosti pozvalo je Frana Pujasa u Rajski vrt, kako bi sa njim porazgovaralo o svemu što ga muči od juče, a zbog čega je pravio haos na imanju. – Nisam dobro, hoću kući – rekao je Fran. – Znaš kakav si ugovor potpisao, moramo naći neko drugo… »
Nenormalno je ovo što radite, to boli! Cvele se odsekao nakon poziva sa majkom, pa priznao Anji šta ona misli o njihovoj vezi!…
Kurir 23.12.2020
Nakon Frana Pujasa, Drvo mudrosti je u Rajski vrt pozvalo i Jovana Cvijetića Cveleta, koji je otkrio kako se oseća ovih dana. Malo je čestitka koju je dobila od roditelja poljuljala naš odnos. Ja ne mogu bez nje. Pokušao sam da se distanciram malo, da… »
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 5 satijoš 25 povezanih
Naučne ustanove iz Srbije i Evrope traže zaštitu Beogradskog sajma i Generalštaba
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 83 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 7 satijoš 16 povezanih
Ziđin koper planira eksploataciju rudnih tela i na ležištu brda Kraku Bugaresku kod Bora
Forbes pre 7 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet u Nišu traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju novog fakulteta
Radio sto plus pre 41 minutajoš 32 povezane