Povezane vesti
Detalji tragedije kod hipodroma: Vozaču (21) koji je ubio druga (16) se bore za život, vozio je bez dozvole
Mondo 23.12.2020
Suvozač je preminuo na licu mesta. Suvozač je preminuo na licu mesta Policija utvrdila da A. A. (21), koji je prešao u suprotnu traku i sudario se s „dačijom“, pri čemu je poginuo njegov suvozač Uroš Zdravković (16), nije imao položen vozački ispit… »
Vozio bez dozvole, pa ubio druga: Vozač (21) je izgubio kontrolu i zakucao se u zaštitnu ogradu mosta, Uroš (16) poginuo na…
Kurir 23.12.2020
Policija utvrdila da A. A. (21), koji je prešao u suprotnu traku i sudario se s „dačijom“, pri čemu je poginuo njegov suvozač Uroš Zdravković (16), nije imao položen vozački. Mladić A. A. (21), koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nesreći u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 17 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 17 povezanih

Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"
Sportske.net pre 12 minutajoš 38 povezanih