Повезане вести
Филмска акција УКП Овако су пали лажни полицајци који су Саши узели 100.000€ из стана на Звездари! Ево како хапсе госпођу с…
Курир 24.12.2020
БЕОГРАД - Припадници београдске УКП извели су холивудску акцију на Звездари којом је стављена тачка на недавну холивудску пљачку када су разбојници човеку из стана узели 100.000 евра представивши се као полицајци. УКП је тако… »
Драматично хапшење лажних полицајаца: Екипа укп наоружана упала у гаражу банде која је опљачкала инвеститора на Звездари…
Блиц 24.12.2020
Филмско разбојништво на Звездари, када су маскирани мушкарца представљајући се као полицајци упали у стан и однели 100.000 евра, расветљено је хапшењем четири особе. - Због постојања основа сумње да су извршиле ово кривично… »
Пљачка инвеститора на Звездари: Ухапшени лажни полицајци
Нова 24.12.2020
Министарство унутрашњих послова објавило је снимак акције хапшења четворице мушкараца Д. Р. (44), Т.П. (29), А. М. (45) и Р. Ј.(50), који су осумњичени за пљачку инвеститора на Звездари. Како се сумња, двојица извшилаца су… »
ВИДЕО Овако су пали лажни полицајци због пљачке инвеститора
Нова 24.12.2020
Министарство унутрашњих послова објавило је снимак акције хапшења четворице мушкараца Д. Р. (44), Т.П. (29), А. М. (45) и Р. Ј.(50), који су осумњичени за пљачку инвеститора на Звездари. Како се сумња, двојица извшилаца су… »
Ухапшени осумњичени за пљачку са лажним полицијским значкама на Звездари
Данас 23.12.2020
Припадници полиције у Београду ухапси су четири особе осумњичене да су извршиле, односно помагале у извршењу разбојништва на Звездари, када је из стана оштећеног украдено 100.000 евра, саопштено је данас из МУП-а. Због… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 22 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 12 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана