Povezane vesti
Sin poznatog muzičara radi kao barmen u restoranu Dejana Bodiroge na Vračaru: "Tačno je sve"
Blic 24.12.2020
Sin Mirka Kodića, jednog od najpoznatijih harmonikaša s prostora bivše Jugoslavije,radi kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge. Naime, Mirko… »
Sin mirka kodića konobariše u restoranu srpskog košarkaša: Ponosan sam na njega, dobar je i vredan!
Mondo 24.12.2020
Harmonikašev sin radi u jednom restoranu u srcu Vračara. Harmonikašev sin radi u jednom restoranu u srcu Vračara. Mirko Kodić važi za jednog od najpoznatijih harmonikaša bivše Jugoslavije, a kroz dugu karijeru mogao se pohvaliti i velikim zaradama. Ipak… »
Vesti dana »

Putin upozorio Trampa: Tomahavci Kijevu samo mogu uništiti odnose Rusije i SAD
Politika pre 13 minutajoš 55 povezanih

Đoković posle debakla protiv Sinera: „Nije dobro kada vam ovako ispraše zadnjicu, osećao sam se kao da me je pregazio voz“
Nova pre 17 minutajoš 50 povezanih

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 7 satijoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 7 satijoš 35 povezanih