Повезане вести
РАСКРИНКАНИ! Паула Хублин проговорила о АФЕРИ са Бака Прасетом!
Свет & Скандал 24.12.2020
Након многобројних расправа које се свакодневно дешавају између Надежде Биљић и Томе Панића због његове афере са Паулом Хублин, избио је још један хаос када је Тома открио да се Хублинова љубила са Богданом Илићем, познатијим… »
"Бака Прасе ме је вређао, нисам хтела Да спавамо заједно": Љубили су се, па је уследио хаос! Учесница ријалитија проговорила…
Блиц 24.12.2020
Учесница ријалитија Паула Хублин признала је да се љубила са Баком Прасетом, након чега је, како је истакла у "Задрузи", познати јутјубер био изричито непријатан према њој, те ју је и вређао. Студенткиња кинезиологије… »
Исповест Хрватице: Бака Прасе ме вређао – нисам хтела секс
Нова 24.12.2020
Учесница ријалитија Паула Хублин признала је да се љубила са Баком Прасетом, након чега је, како је рекла, познати јутјубер био изричито непријатан према њој, те ју је и вређао. Студенткиња кинезиологије, хрватица Паула Хублин… »
Понижавао ме и вређао, јер нисам хтела секс са њим: Учесница Задруге била са Баком Прасетом, открила шок детаље!
Мондо 24.12.2020
Паула Хублин открила детаље виђања са најпознатијим јутјубером. Паула Хублин открила детаље виђања са најпознатијим јутјубером. Након бројних свађа које се свакодневно дешавају између Надежде Биљић и Томе Панића због његове… »
Хрватица Паула била са баком прасетом: Понижавао ме и вређао, а разлог је тек шок! (видео)
Курир 24.12.2020
Паула Хублин признала је да се љубила са јутјубером Богданом Илићем (Бака Прасе). Тома Панић изнео је то пред свима и притом почео да вређа бившу љубавницу. "Паула је испред мене кад год седнем негде. Та девојка је дошла због… »
Вести дана »
Јокић блистао, али узалуд: Болан пораз Денвера на домаћем терену (галерија)
Курир пре 8 минутајош 21 повезана
Магла, облаци и пад температуре: Нови талас падавина на путу ка Србији
Дневник пре 13 минутајош 9 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Русија тврди да је заузела Покровск и Волчанск
Еуроневс пре 23 минутајош 10 повезаних