Повезане вести

Плач из контејнера

Плач из контејнера

Време 24.12.2020
Медији су јуче пренели језиву вест. У ГАК у Вишеградској Хитна помоћ довезла је двадесеттрогодишњу девојку која је обилно крварила. Она је лекарима испричала да се породила у свом стану у Обреновцу, а да је њена мајка одмах… »
Беба нађена у контејнеру у Обреновцу још у Институту за неонатологију

Беба нађена у контејнеру у Обреновцу још у Институту за неонатологију

Н1 Инфо 24.12.2020
Новорођенче које је у Институт за неонатологију КЦС довезено из Обреновца, где је нађено у контејнеру, и даље је на одељењу интензивне неге. Како је јавила РТС, беба женског пола има око три килограма, а лекари су утврдили да… »
Беба нађена у контејнеру у Обреновцу још на интензивној нези

Беба нађена у контејнеру у Обреновцу још на интензивној нези

Нова 24.12.2020
Новорођенче које је у Институт за неонатологију КЦС довезено из Обреновца, где је нађено у контејнеру, и даље је на одељењу интензивне неге. Како је јавила РТС беба женског пола има око три килограма, а лекари су утврдили да… »
Сјајне вести после хорора: Бебица која је бачена у контејнер је добро, има довољно килограма и рођена је у термину

Сјајне вести после хорора: Бебица која је бачена у контејнер је добро, има довољно килограма и рођена је у термину

Мондо 24.12.2020
Србију су преплавиле вести о новорођенчету пронађеном у контејнеру у Обреновцу. Србију су преплавиле вести о новорођенчету пронађеном у контејнеру у Обреновцу Новорођенче које је у Институт за неонатологију КЦС довезено из… »
Огласио се деда бебе бачене у контејнер: Ништа ми није било јасно, цела кућа је била крвава, очајан сам...

Огласио се деда бебе бачене у контејнер: Ништа ми није било јасно, цела кућа је била крвава, очајан сам...

Мондо 24.12.2020
"Цело купатило је било крваво, као и дневна соба. Ништа ми није било јасно, нити ми је на крај памети било да се неко у кући порађао", каже деда бебе која је пронађена у контејнеру. "Цело купатило је било крваво, као и дневна… »
Ухапшена жена осумњичена да је унуку бацила у контејнер

Ухапшена жена осумњичена да је унуку бацила у контејнер

РТВ 24.12.2020
БЕОГРАД - Б. П. (51) из Обреновца ухапшена је због сумње да је након порођаја своје 23-годишње ћерке новорођенче бацила у контејнер. Беба је пронађена жива и збринута на Одељењу неонатологије Клиничког центра Србије. Ухапшена… »
Деда бачене бебе: Одричем се целе породице

Деда бачене бебе: Одричем се целе породице

Нова 24.12.2020
Рајко Пријовић, отац Миље Пријовић (23) чија је тек рођена беба поронађена синоћ у контејнеру у обреновачком насељу Ројковац у Улици краља Милана казао је за портал Нова.рс да је шокиран најпре сазнањем да му се ћерка уопште… »
"Нашао сам црну кесу и крваве ствари": Возач који је нашао бебу у контејнеру: Држао сам је на коленима, пробушио сам кесу да…

"Нашао сам црну кесу и крваве ствари": Возач који је нашао бебу у контејнеру: Држао сам је на коленима, пробушио сам кесу да…

Блиц 24.12.2020
Вест да се девојка (23) синоћ породила у стану у Обреновцу, а да је онда њена мајка новорођенче бацила у контјнер, потресла је јавност. Тек рођену бебу пронашао је возач обреновачког санитета Душан Михајловић који је казао да је… »
ВИДЕО Возач Хитне: Беба је била у контејнеру у крвавој кеси

ВИДЕО Возач Хитне: Беба је била у контејнеру у крвавој кеси

Нова 24.12.2020
Возач санитета Хитне помоћи Душан Марјановић спасао је живот новорођенчету које је синоћ пронашао у контејнеру у обреновачком насељу Рајковац, недуго пошто је у ГАК Вишеградска превезао пацијенткињу (23) због гинеколошких… »
Душан је херој који је спасао бебу у Обреновцу: Нешто ме је терало да претурам по контејнеру, а онда сам чуо плач видео

Душан је херој који је спасао бебу у Обреновцу: Нешто ме је терало да претурам по контејнеру, а онда сам чуо плач видео

Курир 24.12.2020
Девојка стара 23 године синоћ је пребачена колима Хитне помоћи у Гинеколошко акушерску клинику КЦ Србије, где је изјавила да се породила неколико сати раније у свом стану у обреначком насељу Ројковац. Душан је по повратку у… »
Беба нађена у контејнеру у Обреновцу, пребачена на Институт за неонатологију

Беба нађена у контејнеру у Обреновцу, пребачена на Институт за неонатологију

Данас 23.12.2020
У контејнеру у Обреновцу вечерас је пронађена тек рођена беба, остављена ту у најлон кеси, која је уочена након што су пролазници чули њен плач. Како је јавила РТС хитна помоћ Обреновац примила је позив око 17.30 сати да жена… »

Вести дана »