Povezane vesti

Plač iz kontejnera

Plač iz kontejnera

Vreme 24.12.2020
Mediji su juče preneli jezivu vest. U GAK u Višegradskoj Hitna pomoć dovezla je dvadesettrogodišnju devojku koja je obilno krvarila. Ona je lekarima ispričala da se porodila u svom stanu u Obrenovcu, a da je njena majka odmah bacila bebu u đubre. Malo… »
Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu još u Institutu za neonatologiju

Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu još u Institutu za neonatologiju

N1 Info 24.12.2020
Novorođenče koje je u Institut za neonatologiju KCS dovezeno iz Obrenovca, gde je nađeno u kontejneru, i dalje je na odeljenju intenzivne nege. Kako je javila RTS, beba ženskog pola ima oko tri kilograma, a lekari su utvrdili da je rođena u terminu… »
Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu još na intenzivnoj nezi

Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu još na intenzivnoj nezi

Nova 24.12.2020
Novorođenče koje je u Institut za neonatologiju KCS dovezeno iz Obrenovca, gde je nađeno u kontejneru, i dalje je na odeljenju intenzivne nege. Kako je javila RTS beba ženskog pola ima oko tri kilograma, a lekari su utvrdili da je rođena u terminu. Majka… »
Sjajne vesti posle horora: Bebica koja je bačena u kontejner je dobro, ima dovoljno kilograma i rođena je u terminu

Sjajne vesti posle horora: Bebica koja je bačena u kontejner je dobro, ima dovoljno kilograma i rođena je u terminu

Mondo 24.12.2020
Srbiju su preplavile vesti o novorođenčetu pronađenom u kontejneru u Obrenovcu. Srbiju su preplavile vesti o novorođenčetu pronađenom u kontejneru u Obrenovcu Novorođenče koje je u Institut za neonatologiju KCS dovezeno iz Obrenovca, gde je nađeno u… »
Oglasio se deda bebe bačene u kontejner: Ništa mi nije bilo jasno, cela kuća je bila krvava, očajan sam...

Oglasio se deda bebe bačene u kontejner: Ništa mi nije bilo jasno, cela kuća je bila krvava, očajan sam...

Mondo 24.12.2020
"Celo kupatilo je bilo krvavo, kao i dnevna soba. Ništa mi nije bilo jasno, niti mi je na kraj pameti bilo da se neko u kući porađao", kaže deda bebe koja je pronađena u kontejneru. "Celo kupatilo je bilo krvavo, kao i dnevna soba. Ništa mi nije bilo… »
Uhapšena žena osumnjičena da je unuku bacila u kontejner

Uhapšena žena osumnjičena da je unuku bacila u kontejner

RTV 24.12.2020
BEOGRAD - B. P. (51) iz Obrenovca uhapšena je zbog sumnje da je nakon porođaja svoje 23-godišnje ćerke novorođenče bacila u kontejner. Beba je pronađena živa i zbrinuta na Odeljenju neonatologije Kliničkog centra Srbije. Uhapšena žena se sumnjiči za… »
Deda bačene bebe: Odričem se cele porodice

Deda bačene bebe: Odričem se cele porodice

Nova 24.12.2020
Rajko Prijović, otac Milje Prijović (23) čija je tek rođena beba poronađena sinoć u kontejneru u obrenovačkom naselju Rojkovac u Ulici kralja Milana kazao je za portal Nova.rs da je šokiran najpre saznanjem da mu se ćerka uopšte porodila, a kamoli da mu… »
"Našao sam crnu kesu i krvave stvari": Vozač koji je našao bebu u kontejneru: Držao sam je na kolenima, probušio sam kesu da…

"Našao sam crnu kesu i krvave stvari": Vozač koji je našao bebu u kontejneru: Držao sam je na kolenima, probušio sam kesu da…

Blic 24.12.2020
Vest da se devojka (23) sinoć porodila u stanu u Obrenovcu, a da je onda njena majka novorođenče bacila u kontjner, potresla je javnost. Tek rođenu bebu pronašao je vozač obrenovačkog saniteta Dušan Mihajlović koji je kazao da je osećaj neopisiv. Dušan… »
VIDEO Vozač Hitne: Beba je bila u kontejneru u krvavoj kesi

VIDEO Vozač Hitne: Beba je bila u kontejneru u krvavoj kesi

Nova 24.12.2020
Vozač saniteta Hitne pomoći Dušan Marjanović spasao je život novorođenčetu koje je sinoć pronašao u kontejneru u obrenovačkom naselju Rajkovac, nedugo pošto je u GAK Višegradska prevezao pacijentkinju (23) zbog ginekoloških tegoba. Nakon što se… »
Dušan je heroj koji je spasao bebu u Obrenovcu: Nešto me je teralo da preturam po kontejneru, a onda sam čuo plač video

Dušan je heroj koji je spasao bebu u Obrenovcu: Nešto me je teralo da preturam po kontejneru, a onda sam čuo plač video

Kurir 24.12.2020
Devojka stara 23 godine sinoć je prebačena kolima Hitne pomoći u Ginekološko akušersku kliniku KC Srbije, gde je izjavila da se porodila nekoliko sati ranije u svom stanu u obrenačkom naselju Rojkovac. Dušan je po povratku u Obrenovac dobio informaciju… »
Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu, prebačena na Institut za neonatologiju

Beba nađena u kontejneru u Obrenovcu, prebačena na Institut za neonatologiju

Danas 23.12.2020
U kontejneru u Obrenovcu večeras je pronađena tek rođena beba, ostavljena tu u najlon kesi, koja je uočena nakon što su prolaznici čuli njen plač. Kako je javila RTS hitna pomoć Obrenovac primila je poziv oko 17.30 sati da žena starosti 23 godine ima… »

Vesti dana »