Povezane vesti
Bio sam sa Majom Nikolić: Bivši učesnik Zadruge šokirao usred emisije, pevačica odmah reagovala! Neočekivani odgovor!
Mondo 24.12.2020
Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Maja Nikolić gostovala je u emisji "Pitam za druga", a ono što joj je voditelj Stefan Milošević Panda priznao pred kamerama iznenadilo je sve. Naime, on je otkrio da je… »
Bivši rijaliti učesnik pred pevačicom šokirao: Bio sam sa Majom Nikolić! Evo šta mu je ona poručila
Kurir 24.12.2020
Pevačica Maja Nikolić ostala je u čudu kada joj je bivši učesnik rijalitija otkrio šta je drugima pričao. Stefan Milošević Panda se prisetio svog ulaska u rijaliti "Zadruga" i ispričao jednu anegdotu. "Znaš li šta sam uradio? Moram da ti ispričam ovo… »
Vesti dana »
Načelnik Generalštaba Vojske Libije poginuo u padu aviona u Turskoj
Beta pre 46 minutajoš 24 povezane
Blokader ukrao tri kilograma zlata?! Sumnja se da je razbojnik koji je opljačkao zlataru došao na protest u Novi Pazar
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
BIRN: Revolveri sa policijskim oznakama iz Srbije završili u rukama američkih prodavaca oružja
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih
(Foto) Partizan imao prvi trening sa novim trenerom i igračem: Penjaroja i Pejn u "Maloj Areni"
Dnevnik pre 2 satajoš 70 povezanih
Evo ko je muškarac sa kojim Dea Đurđević čeka dete. Nakon 15 godina se ponovo videli i zaljubili, evo kako ona govori o njemu!
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih