Povezane vesti
Bio sam sa Majom Nikolić: Bivši učesnik Zadruge šokirao usred emisije, pevačica odmah reagovala! Neočekivani odgovor!
Mondo 24.12.2020
Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Maja Nikolić gostovala je u emisji "Pitam za druga", a ono što joj je voditelj Stefan Milošević Panda priznao pred kamerama iznenadilo je sve. Naime, on je otkrio da je… »
Bivši rijaliti učesnik pred pevačicom šokirao: Bio sam sa Majom Nikolić! Evo šta mu je ona poručila
Kurir 24.12.2020
Pevačica Maja Nikolić ostala je u čudu kada joj je bivši učesnik rijalitija otkrio šta je drugima pričao. Stefan Milošević Panda se prisetio svog ulaska u rijaliti "Zadruga" i ispričao jednu anegdotu. "Znaš li šta sam uradio? Moram da ti ispričam ovo… »
Vesti dana »
Američke akcije rastu zbog visokih cena nafte uzrokovanih ratom na Bliskom istoku
Blic pre 29 minutajoš 29 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Pogođen F-35! Nije samo nafta - Iran ima još nešto u rukavu; Iran udara na Izrael - Haifa na meti napada
Večernje novosti pre 29 minutajoš 229 povezanih
Veliki udarac za Crvenu zvezdu: Ebuka Izundu ne igra protiv Panatinaikosa
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Ostao i bez para i bez publike: Fon der Lajenova i Košta otkazali konferenciju sa Zelenskim
Pravda pre 29 minutajoš 25 povezanih
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje vašim porodicama"
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih