Povezane vesti
Bio sam sa Majom Nikolić: Bivši učesnik Zadruge šokirao usred emisije, pevačica odmah reagovala! Neočekivani odgovor!
Mondo 24.12.2020
Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Ono što mu je proučila iznenadilo je sve! Maja Nikolić gostovala je u emisji "Pitam za druga", a ono što joj je voditelj Stefan Milošević Panda priznao pred kamerama iznenadilo je sve. Naime, on je otkrio da je… »
Bivši rijaliti učesnik pred pevačicom šokirao: Bio sam sa Majom Nikolić! Evo šta mu je ona poručila
Kurir 24.12.2020
Pevačica Maja Nikolić ostala je u čudu kada joj je bivši učesnik rijalitija otkrio šta je drugima pričao. Stefan Milošević Panda se prisetio svog ulaska u rijaliti "Zadruga" i ispričao jednu anegdotu. "Znaš li šta sam uradio? Moram da ti ispričam ovo… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 19 minutajoš 25 povezanih
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 14 minutajoš 33 povezane
Oglasila se SPC o suspenziji mitropolita Justina koji je podržao studente
Nova pre 29 minutajoš 25 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih
Zelenski otkrio zašto su prekinuti pregovori Ukrajine i Rusije: Žestok sukob nastao u Ženevi zbog ove dve teme
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane