Povezane vesti

Nema više vozikanja, Stanivuković uzeo ključeve svih službenih automobila

RTS 24.12.2020
Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je danas zvanično preuzeo tu funkciju, objavio je jedan od svojih prvih poteza po dolasku na vlast. Draško Stanivuković je, po preuzimanju funkcije gradonačelnika grada na Vrbasu, naložio da… »

Novi gradonačelnik Banjaluke prvog dana tražio da se vrati 50 službenih automobila FOTO

B92 24.12.2020
Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (PDP) danas je preuzeo dužnost od svog prethodnika Igora Radojičića (SNSD). Kako je najavio, “više ništa neće biti isto”. Stanivuković je već prvog svog dana učinio prvi korak… »

Draško od starta zavodi red: Uzeo sve ključeve službenih automobila (foto)

Večernje novosti 24.12.2020
NIKO nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. On je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa ključevima službenih vozila grada, navodeći da su na njegov zahtev svi u… »

"Rasipničkom ponašanju stati u kraj": Vraćeni ključevi svih službenih automobila nakon radnog vremena

Blic 24.12.2020
Svi ključevi službenih automobila, na moj zahtev, vraćeni su u 16 časova u prostorije Кabineta, poručio je gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković. Niko više nema prava da koristi službene automobile u privatne svrhe kao što je to do sada… »

Stanivuković preuzeo dužnost gradonačelnika Banjaluke, na posao došao autobusom

RTS 24.12.2020
Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković zvanično je preuzeo dužnost prvog čoveka grada na Vrbasu, prenose Nezavisne novine. Igor Radojičić, dosadašnji gradonačelnik Banjaluke, predao je dužnost svom nasledniku Drašku… »

Aplauz i zagrljaji: Stanivuković na posao stigao autobusom, ovako su ga građani dočekali (foto)

Blic 24.12.2020
Građani okupljeni ispred Gradske uprave u Banjaluci dočekali su novoizabranog gradonačelnika Draška Stanivukovića gromoglasnim aplauzom. Stanivukvić danas preuzima dužnost prvog čoveka Banjaluke, a prvog radnog dana na posao je stigao autobusom… »

Vesti dana »