Povezane vesti
Slika nad kojom plače Srbija posle pogibije dečaka Poginuo mi komšija, skupili se drugari na igralištu, sit sam se isplakao…
Kurir 24.12.2020
BEOGRAD - Na stravičnu vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu kod Hipodroma poginuo dečak, njegovi vršnjaci i komšije iz kraja u kojem je živeo okupili su se da ga oplaču i isprate. Nesreća se desila pre dva dana kada je mini iz pravca… »
Najpotresnija scena iz Beograda: Drugari poginulog dečaka palili baklje i skandirali njegovo ime
Telegraf 24.12.2020
Dečak je poginuo na licu mesta u saobraćajnoj nesreći. U sinoćnjem sudaru dva automobila kod beogradskog Hipodroma poginuo je 14-godišnji dečak, a njegovi drugari su se iste večeri okupili na igralištu ispred zgrade kako bi mu odali počast. "Poginuo mi… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Dip stejt otkriva kako su Rusi ušli u Kupjansk; SB UN o dronovima: Moskva negira, Varšava i Kijev optužuju
RTS pre 42 minutajoš 10 povezanih

AP: Sve veći protesti postavljaju do sad najveću pretnju srpskom populističkom predsedniku
Beta pre 17 minutajoš 4 povezane