Povezane vesti
Slika nad kojom plače Srbija posle pogibije dečaka Poginuo mi komšija, skupili se drugari na igralištu, sit sam se isplakao…
Kurir 24.12.2020
BEOGRAD - Na stravičnu vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu kod Hipodroma poginuo dečak, njegovi vršnjaci i komšije iz kraja u kojem je živeo okupili su se da ga oplaču i isprate. Nesreća se desila pre dva dana kada je mini iz pravca… »
Najpotresnija scena iz Beograda: Drugari poginulog dečaka palili baklje i skandirali njegovo ime
Telegraf 24.12.2020
Dečak je poginuo na licu mesta u saobraćajnoj nesreći. U sinoćnjem sudaru dva automobila kod beogradskog Hipodroma poginuo je 14-godišnji dečak, a njegovi drugari su se iste večeri okupili na igralištu ispred zgrade kako bi mu odali počast. "Poginuo mi… »
Vesti dana »

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 123 povezane

BLOG UŽIVO Protesti večeras širom Srbije zbog brutalnog nasilja policije nad građan: Gradski sekretar među batinašima s drvenim palicama u Beogradu
Nova pre 12 minutajoš 43 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 20 povezanih

Otac pretučenog mladića iz Valjeva: Tukli su ga i u policijskoj stanici
Nedeljnik pre 6 satijoš 7 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 4 satijoš 29 povezanih