Povezane vesti
Eva Ras napadnuta na ulici: Glumicu pokušali da opljačkaju čak dva puta!
Mondo 24.12.2020
"Osetim ja da mi neko vršlja u torbi", ispričala je. "Osetim ja da mi neko vršlja u torbi", ispričala je. Glumica Eva Ras, koja je poslednji put privukla veliku pažnju odgovorom upućenim Mariji Karan, otkrila je da je prilikom odlaska na zakazani… »
Evu Ras na pijaci presreo lopov: Napao je usred dana, i to dva puta, glumica preplašena
Blic 24.12.2020
Glumica Eva Ras otkrila je da ju je presreo lopov, dok je koračala pijacom. -Pa išla sam preko pijace da dođem na sastanak sa vama i osetim ja da mi neko vršlja u torbi. Ja se okrenem i vidim mladića i ne kažem mu ništa. Zatvorim torbu i nastavim dalje… »
Vesti dana »
Poznati ski-centar ostao bez struje zbog nevremena. Jak vetar i kiša već prave haos u ovom delu Srbije.
Blic pre 20 minutajoš 23 povezane
Dan kad se osvojila sloboda! Srbija slavi dva važna događaja koja su joj promenila istoriju
Sputnik pre 35 minutajoš 16 povezanih
Zoran Lutovac piše za Danas povodom Dana državnosti: U stalnoj borbi za slobodu i ustavnost
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas je praznik Dan državnosti Republike Srbije, zašto se obeležava baš na Sretenje
Morava info pre 1 satjoš 13 povezanih
Premijer Macut: Nisam zadovoljan radom pojedinih ministara, razmišljam o rekonstrukciji Vlade
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 9 povezanih