Повезане вести

Саслушана баба: Бацила сам бебу јер сам мислила да је мртва

Саслушана баба: Бацила сам бебу јер сам мислила да је мртва

Нова 25.12.2020
Више јавно тужилаштво саслушало је данас Б. П. (61) из Обреновца, бабу новорођенчета које је прексиноћ пронађано у контејнеру, због сумње да је извршила кривично дело тешко убиство у покушају. Она је пред тужиоцем изнела… »
Бранка данас у тужилаштву: Саслушање бабе новорођенчета које је нађено у контејнеру у Обреновцу

Бранка данас у тужилаштву: Саслушање бабе новорођенчета које је нађено у контејнеру у Обреновцу

Вечерње новости 25.12.2020
БРАНКА П. из Обреновца, која се терети за покушај убиства тек рођене унуке, биће данас приведена на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду. Она је у полицији на саслушању негирала дело које јој се ставља на терет, али… »
"Моја мама није бацила унуче": Сестра породиље из Обреновца преузела бригу о њеном сину и болесном оцу, брани ухапшену мајку…

"Моја мама није бацила унуче": Сестра породиље из Обреновца преузела бригу о њеном сину и болесном оцу, брани ухапшену мајку…

Блиц 25.12.2020
Моја мама није бацила унуче у контејнер. То тврдим са сигурношћу, јер је целог живота помагала старима, али и деци. Нажалост, сумњам да је то могла да уради само моја сестра Миља. Овако, за "Новости", своју исповест започиње… »
Беба бачена у ђубре! Возач санитета: Копао сам по контејнеру и чуо плач девојчице!

Беба бачена у ђубре! Возач санитета: Копао сам по контејнеру и чуо плач девојчице!

Курир 25.12.2020
Миља П. (23) породила се у среду по подне у стану својих родитеља у Обреновцу, а потом, како се сумња, новорођену девојчицу бацила у контејнер испред зграде и оптужила своју мајку Б. П. да је то урадила. Како сазнајемо… »
Позадина хорора у Обреновцу: Миља се кришом породила, па јој мајка бацила бебу? Сестра тврди: Сама је то урадила!

Позадина хорора у Обреновцу: Миља се кришом породила, па јој мајка бацила бебу? Сестра тврди: Сама је то урадила!

Мондо 25.12.2020
Миља надлежнима рекла да се кришом породила у стану и да је њену бебу у смеће бацила мајка Бранка. Миља надлежнима рекла да се кришом породила у стану и да је њену бебу у смеће бацила мајка Бранка. У ГАК у Вишеградској Хитна… »
Мислио је да из контејнера цвили маче: Бачену бебу у Обреновцу открио возач санитета, док је докторка указивала помоћ…

Мислио је да из контејнера цвили маче: Бачену бебу у Обреновцу открио возач санитета, док је докторка указивала помоћ…

Вечерње новости 25.12.2020
МИЉА П. (23) се у среду породила у породичном стану у обреновачком насељу Ројковац, а њено новорођенче, девојчица, пронађено је живо у оближњем контејнеру. Како сазнејемо, незванично, Миља П. крила је трудноћу од родитеља и… »
"Купатило је било крваво, као и дневна соба": Ово је породиља из Обреновца чија је беба бачена у контејнер

"Купатило је било крваво, као и дневна соба": Ово је породиља из Обреновца чија је беба бачена у контејнер

Блиц 24.12.2020
Бранка П. (61) ухапшена је због сумње да је бебу своје ћерке Миље П. (23) ставила у кесу за ђубре и бацила у контејнер! Беба је срећом жива и збринута је на Одељењу неонатологије Клиничког центра Србије. Драма је почела у… »

Вести дана »