Повезане вести

Ана Бекута запевала у Скупштини: О њеном снимку бруји Србија, а Твитер гори од коментара (видео)

Ана Бекута запевала у Скупштини: О њеном снимку бруји Србија, а Твитер гори од коментара (видео)

Мондо 25.12.2020
Поделила видео на друштвеним мрежама. Поделила видео на друштвеним мрежама. Ана Бекута поделила је видео из Скупштине о ком бруји Србија, а на друштвеним мрежама "пљуште" коментари. Она је на свом Твитер налогу објавила снимак… »
(Видео) Ана Бекута певала у Скупштини: "Ја нисам рођена да живим сама..." Снимак одмах објавила на друштвене мреже

(Видео) Ана Бекута певала у Скупштини: "Ја нисам рођена да живим сама..." Снимак одмах објавила на друштвене мреже

Блиц 25.12.2020
Певачица Ана Бекута запевала је своју песму "Ја нисам рођена да живим сама" у Скупштини и снимак објавила на друштвене мреже. Наиме, Ана се појавила у Скупштини у сивој хаљини, носила је беретку и признала шта није одолела да… »
Снимак о коме причају сви: Ана Бекута пустила глас у Скупштини (ВИДЕО)

Снимак о коме причају сви: Ана Бекута пустила глас у Скупштини (ВИДЕО)

Вести онлине 25.12.2020
Ана Бекута објавила је снимак на свој Твитер о ком Србија прича све време. Певачица се појавила у Скупштини, а носила је хаљину, беретку и признала шта није одолела да уради. Бекута је како је сама рекла „пустила глас“ и… »
Ана Бекута запевала у скупштини, разапели је у коментарима

Ана Бекута запевала у скупштини, разапели је у коментарима

Нова 25.12.2020
Певачица Ана Бекута објавила је на свом Твитеру видео на ком пева у холу Скупштине Србије, уз коментар да није одолела и морала је да пусти глас. “Ја нисам рођена да живим сама у ово време бурно…” запевала је Бекута, а многи… »
Сме ли се тамо разбити чаша?: Несвакидашња сцена, Ана Бекута запевала у Скупштини (видео)

Сме ли се тамо разбити чаша?: Несвакидашња сцена, Ана Бекута запевала у Скупштини (видео)

Вечерње новости 24.12.2020
ПЕВАЧИЦА Ана Бекута поделила је на друштвеним мрежама снимак на којем пева у Скупштини Србије. Бекута је у холу Скупштине Србије запевала свој чувени хит "Ја нисам рођена да живим сама" и побрала мноштво позитивних коментара. "И… »

Вести дана »