Povezane vesti
(Video) Ana Bekuta pevala u Skupštini: "Ja nisam rođena da živim sama..." Snimak odmah objavila na društvene mreže
Blic 25.12.2020
Pevačica Ana Bekuta zapevala je svoju pesmu "Ja nisam rođena da živim sama" u Skupštini i snimak objavila na društvene mreže. Naime, Ana se pojavila u Skupštini u sivoj haljini, nosila je beretku i priznala šta nije odolela da uradi. Bekuta je… »
Ana Bekuta zapevala u Skupštini: O njenom snimku bruji Srbija, a Tviter gori od komentara (video)
Mondo 25.12.2020
Podelila video na društvenim mrežama. Podelila video na društvenim mrežama. Ana Bekuta podelila je video iz Skupštine o kom bruji Srbija, a na društvenim mrežama "pljušte" komentari. Ona je na svom Tviter nalogu objavila snimak, na kom je bila u… »
Snimak o kome pričaju svi: Ana Bekuta pustila glas u Skupštini (VIDEO)
Vesti online 25.12.2020
Ana Bekuta objavila je snimak na svoj Tviter o kom Srbija priča sve vreme. Pevačica se pojavila u Skupštini, a nosila je haljinu, beretku i priznala šta nije odolela da uradi. Bekuta je kako je sama rekla „pustila glas“ i zapevala svoju hit pesmu… »
Ana Bekuta zapevala u skupštini, razapeli je u komentarima
Nova 25.12.2020
Pevačica Ana Bekuta objavila je na svom Tviteru video na kom peva u holu Skupštine Srbije, uz komentar da nije odolela i morala je da pusti glas. “Ja nisam rođena da živim sama u ovo vreme burno…” zapevala je Bekuta, a mnogi njeni fanovi su se… »
Sme li se tamo razbiti čaša?: Nesvakidašnja scena, Ana Bekuta zapevala u Skupštini (video)
Večernje novosti 24.12.2020
PEVAČICA Ana Bekuta podelila je na društvenim mrežama snimak na kojem peva u Skupštini Srbije. Bekuta je u holu Skupštine Srbije zapevala svoj čuveni hit "Ja nisam rođena da živim sama" i pobrala mnoštvo pozitivnih komentara. "I kad smo tužni i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Muškarac se zaleteo u pravcu okupljenih u Novom Sadu, zaposleni u KBC „Zemun“ blokirali ulicu
Nova pre 1 minutjoš 50 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp nastavlja, ne obazirući se na kritike: Izrael nakon završetka borbi treba da preda Gazu SAD
RTV pre 31 minutajoš 43 povezane
Optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačene krivične prijave
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih