Повезане вести

Мушкарци ме не занимају, нису навикли на нормалне: Мина Костић проговорила о љубавном животу!

Мушкарци ме не занимају, нису навикли на нормалне: Мина Костић проговорила о љубавном животу!

Мондо 25.12.2020
Понуда има, али је не интересују. Понуда има, али је не интересују. Певачица Мина Костић велику пажњу привукла је недавно изјавом да од помоћи државе није успела да стане на ноге. Као и његе колеге, последњих месеци није у… »
Добили 90.000 динара помоћи од државе и нису сви срећни! Мини Костић мало: Није довољно! Само сам рачуне покрила

Добили 90.000 динара помоћи од државе и нису сви срећни! Мини Костић мало: Није довољно! Само сам рачуне покрила

Мондо 25.12.2020
Један део певача добио је новчану помоћ како би прегурали период без наступа, који су прекинути због пандемије корона вируса. Један део певача добио је новчану помоћ како би прегурали период без наступа, који су прекинути због… »
Естрада добила помоћ од државе, а нису сви срећни! Мина Костић: Није довољно! А ево ко се још налази на списку

Естрада добила помоћ од државе, а нису сви срећни! Мина Костић: Није довољно! А ево ко се још налази на списку

Курир 25.12.2020
Финансијску помоћ од државе добили су извођачи који уживају статус самосталних уметника, на молбу Самосталног синдиката естрадних уметника Србије (СЕМУС), који је од Министарства финансија затражио новчану помоћ за своје чланове… »

Вести дана »