Повезане вести
Марија Лукић за Нова.рс: Јутка ће покушати да одложи казну
Нова 25.12.2020
Након што је суд одлучио да је Милутин Јеличић Јутка дужан да се 20. јануара јави на издржавање тромесечне затворске казне на коју је осуђен због недозвољених полних радњи и сексуалног узнемиравања бивше сараднице Марије… »
Јутка робија у крушевачком затвору од 20. јануара
Нова 25.12.2020
Милутин Јеличић Јутка дужан је да се 20. јануара јави на издржавање тромесечне затворске казне на коју је осуђен због недозвољених полних радњи над секретарицом Маријом Лукић. Аутори: Тања Миловановић и Наташа Латковић Ова… »
Правда после две мучне године: За мање од месец дана Јутка ће бити иза решетака!
Блиц 25.12.2020
Милутин Јеличић Јутка дужан је да се 20. јануара јави на издржавање тромесечне затворске казне на коју је осуђен због недозвољених полних радњи над секретарицом Маријом Лукић, сазнаје "Блиц". Тако ће процес који траје две… »
Јутка у крушевачком затвору 20. јануара
Данас 25.12.2020
Основни суд у Брусу потврдио за Данас да ће се Милутин Јеличић ускоро наћи иза решетака Милутин Јеличић Јутка, некадашњи председник општине Брус, мора да се јави у Окружни затвор у Крушевцу 20. јануара, потврђено је Данасу у… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана