Povezane vesti
Sandra Afrika potkačila koleginice: Uvek ću se skidati, to rade i one koje su udate i imaju decu!
Mondo 25.12.2020
A o ljubavi kaže: "Sigurno me je proklela, čim nemam sreće i nikada se neću udati". A o ljubavi kaže: "Sigurno me je proklela, čim nemam sreće i nikada se neću udati". Iako su je povezivali sa brojnim muškarcima jer važi za jednu od… »
Sigurno sam prokleta i nikad se neću udati! Sandra Afrika u šok ispovesti progovorila o muškarcima, krizi, pa potkačila…
Kurir 25.12.2020
Pevačica Sandra Afrika ne krije da nema sreće u ljubavi i da joj dosadašnji izbor partnera nije bio dobar da stane na ludi kamen. - Mene je sigurno Ciganka proklela, čim nemam sreće u ljubavi i nikada se neću udati (smeh). Ne znam šta je problem… »
Vesti dana »

Završeni protesti širom Srbije, u preko 30 gradova građani i studenti tražili raspisivanje izbora(Blog)
Novi magazin pre 25 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 9 satijoš 21 povezana

Šok-terapija u Kruševcu uspela, Napredak opstao u Super ligi Srbije!
Sportske.net pre 30 minutajoš 15 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih

Izlazne ankete u Poljskoj: Neizvesna trka u drugom krugu predsedničkih izbora, Tšaskovski tesno vodi protiv Navrockog
Euronews pre 50 minutajoš 32 povezane