Повезане вести
Зеленски: Спреман сам за рат ако нас Русија нападне
Нова 25.12.2020
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да је спреман да ратује у случају напада на Украјину са Крима. Володимир Зеленски је у интервјуу за украјиснки лист Фокус узјавио да ће у том случају за Украјину ратовати и… »
Зеленски: Украјинци су спремни ако нас Русија нападне
Ал Јазеера 25.12.2020
Зеленски казао како ће настати веома лоша ситуација уколико Русија његову земљу нападе с Крима. Предсједник Украјине Володимир Зеленски изјавио је како ће се уколико Русија преко Крима нападне његову земљу борити сви… »
Зеленски спреман на рат са русијом! "Ако затреба сви ћемо се борити, мобилисаћемо и мушкарце и жене!"
Правда 25.12.2020
Председник Украјине Владимир Зеленски у интервјуу за украјински лист "Фокус" рекао је да је спреман да ратује у случају "напада" Русије са Крима. - Не желим чак на то ни да помислим. Ја сам против тога. Надајмо се да је то… »
Зеленски прети Русији: Ако нас нападну, спремни смо за рат!
Курир 25.12.2020
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да је спреман да ратује у случају напада на Украјину са Крима. Он је у интервјуу за украјиснки лист Фокус узјавио да ће у том случају за Украјину ратовати и мушкарци и… »
Председник Украјине: Ратоваћемо против Русије, ако буде било потребе
Вести онлине 25.12.2020
Председник Украјине Владимир Зеленски у интервјуу за украјински лист „Фокус“ рекао је да је спреман да ратује у случају „напада“ Русије са Крима. – Не желим чак на то ни да помислим. Ја сам против тога. Надајмо се да је то… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 32 повезане
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 2 сатајош 28 повезаних
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 42 минутајош 26 повезаних