Povezane vesti
Zelenski: Spreman sam za rat ako nas Rusija napadne
Nova 25.12.2020
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da ratuje u slučaju napada na Ukrajinu sa Krima. Volodimir Zelenski je u intervjuu za ukrajisnki list Fokus uzjavio da će u tom slučaju za Ukrajinu ratovati i muškarci i žene, prenosi… »
Zelenski: Ukrajinci su spremni ako nas Rusija napadne
Al Jazeera 25.12.2020
Zelenski kazao kako će nastati veoma loša situacija ukoliko Rusija njegovu zemlju napade s Krima. Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je kako će se ukoliko Rusija preko Krima napadne njegovu zemlju boriti svi Ukrajinci – i muškarci, i… »
Zelenski spreman na rat sa rusijom! "Ako zatreba svi ćemo se boriti, mobilisaćemo i muškarce i žene!"
Pravda 25.12.2020
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski u intervjuu za ukrajinski list "Fokus" rekao je da je spreman da ratuje u slučaju "napada" Rusije sa Krima. - Ne želim čak na to ni da pomislim. Ja sam protiv toga. Nadajmo se da je to nemoguće. U suprotnom to… »
Zelenski preti Rusiji: Ako nas napadnu, spremni smo za rat!
Kurir 25.12.2020
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da ratuje u slučaju napada na Ukrajinu sa Krima. On je u intervjuu za ukrajisnki list Fokus uzjavio da će u tom slučaju za Ukrajinu ratovati i muškarci i žene, prenosi ukrajinski… »
Predsednik Ukrajine: Ratovaćemo protiv Rusije, ako bude bilo potrebe
Vesti online 25.12.2020
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski u intervjuu za ukrajinski list „Fokus“ rekao je da je spreman da ratuje u slučaju „napada“ Rusije sa Krima. – Ne želim čak na to ni da pomislim. Ja sam protiv toga. Nadajmo se da je to nemoguće. U… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 5 satijoš 1 povezana