Povezane vesti
Žena otkrila šta ona, a šta njen muž radi Na Božić: Ljudi su šokirani – "ja bih ga ostavila"
Mondo 25.12.2020
Jedna žena otkrila je kako izgleda njen Božić i šokirala mnoge – a sigurni smo da će se u njenoj ispovesti pronaći još dama... Jedna žena otkrila je kako izgleda njen Božić i šokirala mnoge – a sigurni smo da će se u njenoj ispovesti pronaći još dama… »
Na Božić ustanem u 5 ujutro i ne sedam do 22 sata Moj muž za to vreme igra igrice, ja ih sve služim! Svet užasnut njenom…
Kurir 25.12.2020
Trejsi Šepard (42) iz Eseksa otkrila je kako izgleda njen prosečan Božić i time izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama. Kako kaže, njen suprug Stiv (36) to vreme za koje ona sprema praznični dan koristi da igra igrice. Trejsi i Stiv imaju dvoje… »
Vesti dana »
Uživajte dok možete, jer sledi šok! RHMZ objavio najnoviju prognozu: Za vikend skoro leto, a evo kada tačno stiže novi ledeni udar
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana
Rusi priznali da su oborili azerbejdžanski avion: Poginulo 38 ljudi, Moskva plaća odštetu (foto)
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Prvi britanski teniser koji se domogao čelne pozicije u dublu: Džejmi Marej završio tenisku karijeru
Danas pre 7 satijoš 1 povezana