Повезане вести
Надежда и Тома желе да побегну из задруге! Направили драму, Панић шутирао све по имању, а Биљићева лупала на капији! (видео)…
Курир 25.12.2020
Надежда Биљић побеснела је на Тому Панића, те га је напала пред свима. Надежда је насрнула на Тому. Она је након тога отрчала у гардеробер како би побацала ствари Томе Панића, након бурне свађе. Он је одмах потрчао за њом како… »
Надежда насрнула на Тому: Скочила на њега пред свима, настао хаос, увреде пљуште: "Уцењивала ме је за дете!"
Блиц 25.12.2020
Надежда Биљић поново није могла да се исконтролише, побеснела је на Тому Панића, те га је напала пред свима. Вриштала је из свог гласа, па му прилетела: - Што сам ја боља према теби, ти си гори према мени! Маму ти ј***м у… »
Надежда не престаје да прави хаос! Побацала Томине ствари, а кад је чула да је отишао да се жали код бивше, пао јој је мрак на…
Курир 25.12.2020
Надежда Биљић побеснела је на Тому Панића, те га је напала пред свима. Надежда је насрнула на Тому. - Што сам ја боља према теби, ти си гори према мени! Маму ти ј*бем у п**ку! - урлала је Надежда. - Уцењива ме за дете, цео… »
Надежда насрнула на Тому! Тресе се имање, настао хаос, она га пљунула: Обезбеђење спречило карамбол! (видео)
Курир 25.12.2020
Надежда Биљић побеснела је на Тому Панића, те га је напала пред свима. Надежда је насрнула на Тому. - Што сам ја боља према теби, ти си гори према мени! Маму ти ј*бем у п**ку! - урлала је Надежда. - Уцењива ме за дете, цео… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучиц́а са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 23 минутајош 31 повезана
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 23 минутајош 50 повезаних
Рат се разбуктава: Падају бомбе, одјекују експлозије; Почела хитна евакуација становништва ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 33 повезане