Povezane vesti
Nadežda i Toma žele da pobegnu iz zadruge! Napravili dramu, Panić šutirao sve po imanju, a Biljićeva lupala na kapiji! (video)…
Kurir 25.12.2020
Nadežda Biljić pobesnela je na Tomu Panića, te ga je napala pred svima. Nadežda je nasrnula na Tomu. Ona je nakon toga otrčala u garderober kako bi pobacala stvari Tome Panića, nakon burne svađe. On je odmah potrčao za njom kako bi je sprečio, te je i… »
Nadežda nasrnula na Tomu: Skočila na njega pred svima, nastao haos, uvrede pljušte: "Ucenjivala me je za dete!"
Blic 25.12.2020
Nadežda Biljić ponovo nije mogla da se iskontroliše, pobesnela je na Tomu Panića, te ga je napala pred svima. Vrištala je iz svog glasa, pa mu priletela: - Što sam ja bolja prema tebi, ti si gori prema meni! Mamu ti j***m u p***u! - urlala je, dok joj ni… »
Nadežda ne prestaje da pravi haos! Pobacala Tomine stvari, a kad je čula da je otišao da se žali kod bivše, pao joj je mrak na…
Kurir 25.12.2020
Nadežda Biljić pobesnela je na Tomu Panića, te ga je napala pred svima. Nadežda je nasrnula na Tomu. - Što sam ja bolja prema tebi, ti si gori prema meni! Mamu ti j*bem u p**ku! - urlala je Nadežda. - Ucenjiva me za dete, ceo život! Bolesno stvorenje! -… »
Nadežda nasrnula na Tomu! Trese se imanje, nastao haos, ona ga pljunula: Obezbeđenje sprečilo karambol! (video)
Kurir 25.12.2020
Nadežda Biljić pobesnela je na Tomu Panića, te ga je napala pred svima. Nadežda je nasrnula na Tomu. - Što sam ja bolja prema tebi, ti si gori prema meni! Mamu ti j*bem u p**ku! - urlala je Nadežda. - Ucenjiva me za dete, ceo život! Bolesno stvorenje! -… »
Vesti dana »

Tužilaštvo: Uhapšeno još pet osoba u istrazi o finansijskim tokovima rekonstrukcije železnice
Beta pre 19 minutajoš 207 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u regionu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 83 povezane

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih

Putin najavljuje nastavak razgovora, Zelenski spreman za susret oči u oči: Da li nas očekuje istorijski sastanak?
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih