Повезане вести

Др Кон открио да ли је могуће чиповање вакцином: Појаснио и од чега зависи да ли ћемо моћи да бирамо вакцину

Др Кон открио да ли је могуће чиповање вакцином: Појаснио и од чега зависи да ли ћемо моћи да бирамо вакцину

Мондо 25.12.2020
Епидемиолог одговорио на питања која нас све занимају! Епидемиолог одговорио на питања која нас све занимају! Распоред доласка вакцине планиран је на недељном нивоу, а ускоро ће бити кинеска вакцина , каже др Предраг Кон… »
Кон: Колико ја знам, чиповање вакцинама није могуће

Кон: Колико ја знам, чиповање вакцинама није могуће

Спутник 25.12.2020
"Са том нанотехнологијом свашта је могуће, али чиповање вакцинама није, колико ја знам", рекао је др Предраг Кон. Говорећи о распореду доласка вакцине, Кон је прецизирао да се планира на недељном нивоу. "Ускоро ће стићи и… »
Да ли је могуће чиповање вакцинама? Доктор Кон био изричит по овом питању па се осврнуо на мере за Нову годину

Да ли је могуће чиповање вакцинама? Доктор Кон био изричит по овом питању па се осврнуо на мере за Нову годину

Вечерње новости 25.12.2020
- СА том нанотехнологијом свашта је могуће, али чиповање вакцинама није, колико ја знам - рекао је др Предраг Кон. Говорећи о распореду доласка вакцине, Кон је прецизирао да се планира на недељном нивоу. - Ускоро ће стићи и… »

Вести дана »