Povezane vesti
Dr Kon otkrio da li je moguće čipovanje vakcinom: Pojasnio i od čega zavisi da li ćemo moći da biramo vakcinu
Mondo 25.12.2020
Epidemiolog odgovorio na pitanja koja nas sve zanimaju! Epidemiolog odgovorio na pitanja koja nas sve zanimaju! Raspored dolaska vakcine planiran je na nedeljnom nivou, a uskoro će biti kineska vakcina , kaže dr Predrag Kon. Ipak, da li će svako moći da… »
Kon: Koliko ja znam, čipovanje vakcinama nije moguće
Sputnik 25.12.2020
"Sa tom nanotehnologijom svašta je moguće, ali čipovanje vakcinama nije, koliko ja znam", rekao je dr Predrag Kon. Govoreći o rasporedu dolaska vakcine, Kon je precizirao da se planira na nedeljnom nivou. "Uskoro će stići i kineska vakcina", kaže dr… »
Da li je moguće čipovanje vakcinama? Doktor Kon bio izričit po ovom pitanju pa se osvrnuo na mere za Novu godinu
Večernje novosti 25.12.2020
- SA tom nanotehnologijom svašta je moguće, ali čipovanje vakcinama nije, koliko ja znam - rekao je dr Predrag Kon. Govoreći o rasporedu dolaska vakcine, Kon je precizirao da se planira na nedeljnom nivou. - Uskoro će stići i kineska vakcina - kaže dr… »
Vesti dana »

Dodik u Budimpešti kod Orbana, koji mu pruža podršku posle presude
Novi magazin pre 26 minutajoš 27 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 4 satijoš 9 povezanih

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 34 povezane