Повезане вести
Полицајка је спасила бебу из контејнера: Све је било натопљено крвљу, али сам осетила да се нешто мрда!
Мондо 26.12.2020
Овако је из прве руке изгледало спасавање бебе из контејнера у Обреновцу за коју се сумња да ју је ту бацила рођена баба одмах након порођаја њене ћерке. Овако је из прве руке изгледало спасавање бебе из контејнера у… »
Плаче беба, плачем и ја: Полицајка у Обреновцу пронашла тек рођену девојчицу у контејнеру - Масирала сам је и лупкала по…
Вечерње новости 26.12.2020
НЕМА те награде, честитања, ни подвига који могу да надоместе моју срећу што сам непуна три сата након што је дошло на свет, спасла новорођенче од непуна три килограма и омогућила му да живи. Овако, за "Новости", не кријући сузе… »
Полицајка спасла новорођенче из контејнера: У кеси се нешто померало, ево је беба, жива је!
Курир 26.12.2020
Прво сам нашла крваву кесу - пешкире и доњи веш! Све је било натопљено крвљу, знала сам да је беба ту негде, а затим сам на дну другог контејнера извадила црну кесу која је била везана у чвор. Под прстима сам осетила да се… »
Вести дана »
Новак Ђоковић поделио снимак Дијане Хрке и Драгана Јовановића уз само једну реч
Данас пре 12 минутајош 54 повезане
Вучић: Влада Србије може да промени одлуку о неувођењу санкција Русији
Нова пре 18 минутајош 25 повезаних
Скупштина Србије: Власт и опозиција супротно о броју чланове Комисије за ревизију бирачког списка
Нови магазин пре 2 сатајош 18 повезаних
"Остала уз сву децу, иако је изгубила своје“: Ученица направила мајицу подршке Дијани Хрки (ФОТО)
Н1 Инфо пре 2 сатајош 19 повезаних
Временска прогноза Србије 6. новембар 2025: киша на истоку се појачава, ведро на северу и западу, стабилизација од уторка
Наслови.аи пре 48 минутајош 24 повезане