Повезане вести
"Неће ме: Нико!" Наша певачица очајна што не може да нађе дечка, а после скандала са бившим открива: "договор је био..."…
Блиц 26.12.2020
Певачица Љупка Стевић изазвала је скандал у септембру ове године када је демолирала аутомобиле тадашњем партнеру, генералу Драгиши Симићу, а сада признаје да је очајна јер се мушкарци не интересују за њу. - Још немам дечка… »
Немам дечка, више ме неће нико! Љупка нема среће у љубави после Симкета, а ево шта сада каже о њему и аутомобилима!
Курир 26.12.2020
Певачица Љупка Стевић у септембру ове године разлупала је два скупоцена аутомобила свом тадашњем партнеру Драгиши Симићу. Након снакдала, он јој и даље даје своје аутомобиле на коришћење. Фолкерка каже да јој генерал излази у… »
Након скандалозног раскида љупка открила зашто је са генералом и даље у контакту: У среду смо се чули!
Мондо 26.12.2020
Ипак, истиче да нема намеру да се мири са њим. Ипак, истиче да нема намеру да се мири са њим. Након дефинитивно најскандалознијег раскида, Љупке Стевић и генерала Драгише Симића, певачица је открила да се они и даље чују, али… »
Вести дана »

Вучић на седници Савета за сарадњу Србије и РС: "Када они држе параде, онда је то дивни мимоход, а када Срби то раде, онда је то претња региону (видео)
Блиц пре 13 минутајош 130 повезаних

Адриана после финала: Надам се да ће доћи мој тренутак Вилагош осма на свету, ништа од медаље!
Спорт клуб пре 27 минутајош 39 повезаних

Вилагош после великог финала: „Остаје жал, знам да сам била спремна…“
Нова пре 2 минутајош 24 повезане