Повезане вести

Огласила се Надеждина мајка по први пут након њеног уласка у Задругу: Тома перфидно провоцира, за њега нема опроштаја! Бесна!…

Огласила се Надеждина мајка по први пут након њеног уласка у Задругу: Тома перфидно провоцира, за њега нема опроштаја! Бесна!…

Курир 26.12.2020
Буран однос бивших партнера Надежде Биљић и Томе Панића већ данима тресе Белу кућу, али и читаву јавност која даноноћно прати њихове свађе, помирења и турбуленције. Бивши невенчани супружници су на ратној нози и чини се да из… »
Спреман на нови корак: После свих превара, Тома Панић признао шта планира са Надеждом! (видео)

Спреман на нови корак: После свих превара, Тома Панић признао шта планира са Надеждом! (видео)

Мондо 26.12.2020
Свашта се издешевало, а да ли ће доћи до овога? Свашта се издешевало, а да ли ће доћи до овога? Однос Томислава Панића и Надежде Биљић био је турбулентан и пре Задруге, а њих двоје изнели су и прљав веш у ријалитију. Након… »
Након јавне преваре, Тома Панић брутално искрен, обелоданио свој план са Надеждом, а ово га је сломило (видео)

Након јавне преваре, Тома Панић брутално искрен, обелоданио свој план са Надеждом, а ово га је сломило (видео)

Ало 26.12.2020
Тешка ситуација. Дрво мудрости је поразговарало са , а одмах су се дотакли Надежде Биљић и њиховог односа. Тома И Надежда Тома И Надежда - Више нисам паметан, мислим да ће из дана у дан ситуација бити турбулентна. Она као да… »
Све ово ме психички повређује! Тома открио да ли ће се помирити са Надеждам, испричао какве планове има, а због овог се сломио!…

Све ово ме психички повређује! Тома открио да ли ће се помирити са Надеждам, испричао какве планове има, а због овог се сломио!…

Курир 26.12.2020
Тома Панић током разговора са Дрветом мудрости отворио је душу о Надежди Биљић и њиховом односу. - Више нисам паметан, мислим да ће из дана у дан ситуација бити турбулентна. Она као да жели да ме повреди. Ја бих највише желео… »
Тома страхује да ће због надежде да им одузму сина! Биљићева му поручила да излази из ријалитија, настала драма! Видео

Тома страхује да ће због надежде да им одузму сина! Биљићева му поручила да излази из ријалитија, настала драма! Видео

Курир 26.12.2020
Надежда Биљић и Тома Панић решили су да отворено поразговарају о свом односу, а Панић је покушао да спусти лопту са њом, како се не би поновила ситуација где је она насрнула на њега. - Ја те молим да не прелазимо границе. Да… »

Вести дана »