Повезане вести
Огласила се Надеждина мајка по први пут након њеног уласка у Задругу: Тома перфидно провоцира, за њега нема опроштаја! Бесна!…
Курир 26.12.2020
Буран однос бивших партнера Надежде Биљић и Томе Панића већ данима тресе Белу кућу, али и читаву јавност која даноноћно прати њихове свађе, помирења и турбуленције. Бивши невенчани супружници су на ратној нози и чини се да из… »
Спреман на нови корак: После свих превара, Тома Панић признао шта планира са Надеждом! (видео)
Мондо 26.12.2020
Свашта се издешевало, а да ли ће доћи до овога? Свашта се издешевало, а да ли ће доћи до овога? Однос Томислава Панића и Надежде Биљић био је турбулентан и пре Задруге, а њих двоје изнели су и прљав веш у ријалитију. Након… »
Након јавне преваре, Тома Панић брутално искрен, обелоданио свој план са Надеждом, а ово га је сломило (видео)
Ало 26.12.2020
Тешка ситуација. Дрво мудрости је поразговарало са , а одмах су се дотакли Надежде Биљић и њиховог односа. Тома И Надежда Тома И Надежда - Више нисам паметан, мислим да ће из дана у дан ситуација бити турбулентна. Она као да… »
Све ово ме психички повређује! Тома открио да ли ће се помирити са Надеждам, испричао какве планове има, а због овог се сломио!…
Курир 26.12.2020
Тома Панић током разговора са Дрветом мудрости отворио је душу о Надежди Биљић и њиховом односу. - Више нисам паметан, мислим да ће из дана у дан ситуација бити турбулентна. Она као да жели да ме повреди. Ја бих највише желео… »
Тома страхује да ће због надежде да им одузму сина! Биљићева му поручила да излази из ријалитија, настала драма! Видео
Курир 26.12.2020
Надежда Биљић и Тома Панић решили су да отворено поразговарају о свом односу, а Панић је покушао да спусти лопту са њом, како се не би поновила ситуација где је она насрнула на њега. - Ја те молим да не прелазимо границе. Да… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 7 минутајош 25 повезаних
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 57 минутајош 39 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане