Povezane vesti
Spreman na novi korak: Posle svih prevara, Toma Panić priznao šta planira sa Nadeždom! (video)
Mondo 26.12.2020
Svašta se izdeševalo, a da li će doći do ovoga? Svašta se izdeševalo, a da li će doći do ovoga? Odnos Tomislava Panića i Nadežde Biljić bio je turbulentan i pre Zadruge, a njih dvoje izneli su i prljav veš u rijalitiju. Nakon silnih svađa… »
Oglasila se Nadeždina majka po prvi put nakon njenog ulaska u Zadrugu: Toma perfidno provocira, za njega nema oproštaja…
Kurir 26.12.2020
Buran odnos bivših partnera Nadežde Biljić i Tome Panića već danima trese Belu kuću, ali i čitavu javnost koja danonoćno prati njihove svađe, pomirenja i turbulencije. Bivši nevenčani supružnici su na ratnoj nozi i čini se da iz minuta u… »
Nakon javne prevare, Toma Panić brutalno iskren, obelodanio svoj plan sa Nadeždom, a ovo ga je slomilo (video)
Alo 26.12.2020
Teška situacija. Drvo mudrosti je porazgovaralo sa , a odmah su se dotakli Nadežde Biljić i njihovog odnosa. Toma I Nadežda Toma I Nadežda - Više nisam pametan, mislim da će iz dana u dan situacija biti turbulentna. Ona kao da želi da me povredi… »
Sve ovo me psihički povređuje! Toma otkrio da li će se pomiriti sa Nadeždam, ispričao kakve planove ima, a zbog ovog se…
Kurir 26.12.2020
Toma Panić tokom razgovora sa Drvetom mudrosti otvorio je dušu o Nadeždi Biljić i njihovom odnosu. - Više nisam pametan, mislim da će iz dana u dan situacija biti turbulentna. Ona kao da želi da me povredi. Ja bih najviše želeo da se strasti… »
Toma strahuje da će zbog nadežde da im oduzmu sina! Biljićeva mu poručila da izlazi iz rijalitija, nastala drama! Video
Kurir 26.12.2020
Nadežda Biljić i Toma Panić rešili su da otvoreno porazgovaraju o svom odnosu, a Panić je pokušao da spusti loptu sa njom, kako se ne bi ponovila situacija gde je ona nasrnula na njega. - Ja te molim da ne prelazimo granice. Da spustimo loptu. Ja… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u karijeri a sada će mu deliti savete! (foto)
Hot sport pre 1 satjoš 29 povezanih
Pašalić dobio dozvolu da poseti Vesića u zatvoru: Zaštitnik građana došao u Novi Sad sa samo jednim ciljem
Telegraf pre 38 minutajoš 25 povezanih