Povezane vesti

Umesto u unikahu, povratak u Crnu Goru: Nemanja Gordić odlazi iz partizana i pojačava velikog rivala

Blic sport 26.12.2020
Partizanov plejmejker sve je bliže odlasku iz ovog košarskaškog kluba. , a navodno je Gordić sada u završnoj fazi pregovora sa iz Bara. Ovo bi značilo da će se reprezentativac Bosne i Hercegovine posle samo godinu i po dana vratiti u Crnu Goru… »

Šok u Partizanu: Nemanja Gordić pojačava velikog rivala?

Večernje novosti 26.12.2020
PLEJMEJKER Partizana Nemanja Gordić sve je bliže odlasku iz Partizana. Ranije je interesovanje za njega pokazivala Unikaha, a navodno sada su u završnoj fazi pregovori sa Mornarom iz Bara. Ovo bi značilo da će se reprezentativac Bosne i Hercegovine… »

Velike promene u Partizanu! Plejmejker crno-belih blizu napuštanja kluba!

Hot sport 26.12.2020
Krupne promene u KK Partizan! Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić nadomak je transfera u Mornar iz Bara, prenosi ‘Mozzartsport’. Iskusni organizator igre je blizu odlaska u Bar, a pregovori su u odmakloj fazi. Višegodišnji plejmejker crno-belih… »

Odlazi iz partizana i prelazi kod rivala? Pregovori u odmakloj fazi!

Mondo 26.12.2020
Iskusni organizator igre uskoro bi mogao da napusti crno-bele! Iskusni organizator igre uskoro bi mogao da napusti crno-bele! Tokom trenutne, desetodnevne pauze od utakmica, Partizan bi mogao da napravi krupnu promenu u sastavu. Nemanja Gordić (32, 193… »

Gordić blizu Mornara

Mozzart sport 26.12.2020
Pregovori u završnoj fazi. Plejmejker Partizana Nemanja Gordić nadomak je transfera u Mornar iz Bara, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Pregovori su u završnoj fazi. On je s velikim uspehom nastupao u Crnoj Gori kao igrač Budućnosti u dva navrata -… »

Vesti dana »