Повезане вести

Погледајте хаос у гоцином ријалитију! Певачица напала супруга - "склони се од мене, оставићу те"! (видео)

Погледајте хаос у гоцином ријалитију! Певачица напала супруга - "склони се од мене, оставићу те"! (видео)

Мондо 26.12.2020
Преко овога не жели да му прелази. Преко овога не жели да му прелази. Гоца Тржан и њен 14 година млађи супруг Радомир Раша Новаковић већ неко време деле своју интиму у ријалити програму "Мој савршени брак". Она је пристала да… »
Гоца Тржан јавно запретила Раши да ће се развести од њега, ако настави да ради једну ствар

Гоца Тржан јавно запретила Раши да ће се развести од њега, ако настави да ради једну ствар

Вести онлине 26.12.2020
Певачица Гоца Тржан годинама је у браку са Рашом Новаковићем, а сада је открила шта јој највише смета код њега и због чега му је запретила да ће га оставити. Наиме, она није могла да се суздржи, те је почела да виче на мужа пред… »
"Склони се од мене, оставићу те": Бурна свађа Гоце Тржан и Раше пред камерама: "Мислиш да ја ништа не видим, све сам осетила"…

"Склони се од мене, оставићу те": Бурна свађа Гоце Тржан и Раше пред камерама: "Мислиш да ја ништа не видим, све сам осетила"…

Блиц 26.12.2020
Гоца Тржан није могла да се сузржди пред камерама, те је почела да виче не Рашу, јер се осетио на пиће. - Види овако, будеш ли наставио са пићем интезивно сваке недеље, оставићу те! - викала је Гоца ријалитију "Мој савршени… »

Вести дана »