Povezane vesti
Crnogorski gastarbajter se ponudio: Grupacija Savana bi da kupi Montenegro erlajns, a evo i pod kojim uslovima
Večernje novosti 26.12.2020
PORTAL Bankar.me preneo je da je grupacija Savana danas predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje Montenegro erlajnsa. U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro erlajns… »
"Savana" želi da preuzme "Montenegro erlajns", piloti traže sastanak s Krivokapićem
RTS 26.12.2020
Portal Bankar.me preneo je da je grupacija "Savana" predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje "Montenegro erlajnsa". U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije "Savana" da preuzme "Montenegro… »
Montenegro Erlajns već ima kupca
Alo 26.12.2020
Portal Bankar.me preneo je da je grupacija Savana danas predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje Montenegro erlajnsa. U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro erlajns… »
Dostavljena ponuda za kupovinu Montenegro Erlajnsa
Telegraf 26.12.2020
Kako prenose mediji, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro Erlajns za jedan euro, uz uslov prethodnog otpisa svih obaveza koje kompanije ima prema državi. Grupacija Savana predala je danas pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu… »
Vesti dana »
Plenković: Želimo ekonomsku i energetsku stabilnost Srbije
Vesti online pre 49 minutajoš 94 povezane
Ministarka pravde: Neprimereni pritisci grupa studenata na rad javnog tužilaštva
Insajder pre 1 satjoš 68 povezanih
BLOG „Odsvirali ste svoje“ poručili studenti sa blokade Mostarske petlje: Tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni FOTO
Nova pre 20 minutajoš 21 povezana
Vlada usvojila Strategiju razvoja veštačke inteligencije do 20230. godine
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih