Повезане вести
Црногорски гастарбајтер се понудио: Групација Савана би да купи Монтенегро ерлајнс, а ево и под којим условима
Вечерње новости 26.12.2020
ПОРТАЛ Банкар.ме пренео је да је групација Савана данас предала писмо намере Влади Црне Горе за куповину, односно преузимање Монтенегро ерлајнса. У писму у које је Банкар.ме имао увид, презентована је намера групације Савана да… »
"Савана" жели да преузме "Монтенегро ерлајнс", пилоти траже састанак с Кривокапићем
РТС 26.12.2020
Портал Банкар.ме пренео је да је групација "Савана" предала писмо намере Влади Црне Горе за куповину, односно преузимање "Монтенегро ерлајнса". У писму у које је Банкар.ме имао увид, презентована је намера групације "Савана" да… »
Монтенегро Ерлајнс већ има купца
Ало 26.12.2020
Портал Банкар.ме пренео је да је групација Савана данас предала писмо намере Влади Црне Горе за куповину, односно преузимање Монтенегро ерлајнса. У писму у које је Банкар.ме имао увид, презентована је намера групације Савана да… »
Достављена понуда за куповину Монтенегро Ерлајнса
Телеграф 26.12.2020
Како преносе медији, презентована је намера групације Савана да преузме Монтенегро Ерлајнс за један еуро, уз услов претходног отписа свих обавеза које компаније има према држави. Групација Савана предала је данас писмо намере… »
Вести дана »
Мала промена: Званични средњи курс данас је 117,2295 динара за евро
Курир пре 41 минутајош 1 повезана
У Србији претежно сунчано, на истоку и југу са кишом, температуре до 16 степени
РТВ пре 4 сатијош 1 повезана
Лицем у лице, а између кордон: Скупови подршке власти и Дијани Хрки у Београду
BBC News пре 4 сатијош 2 повезане