Povezane vesti
Crnogorski gastarbajter se ponudio: Grupacija Savana bi da kupi Montenegro erlajns, a evo i pod kojim uslovima
Večernje novosti 26.12.2020
PORTAL Bankar.me preneo je da je grupacija Savana danas predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje Montenegro erlajnsa. U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro… »
"Savana" želi da preuzme "Montenegro erlajns", piloti traže sastanak s Krivokapićem
RTS 26.12.2020
Portal Bankar.me preneo je da je grupacija "Savana" predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje "Montenegro erlajnsa". U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije "Savana" da preuzme "Montenegro… »
Montenegro Erlajns već ima kupca
Alo 26.12.2020
Portal Bankar.me preneo je da je grupacija Savana danas predala pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu, odnosno preuzimanje Montenegro erlajnsa. U pismu u koje je Bankar.me imao uvid, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro… »
Dostavljena ponuda za kupovinu Montenegro Erlajnsa
Telegraf 26.12.2020
Kako prenose mediji, prezentovana je namera grupacije Savana da preuzme Montenegro Erlajns za jedan euro, uz uslov prethodnog otpisa svih obaveza koje kompanije ima prema državi. Grupacija Savana predala je danas pismo namere Vladi Crne Gore za kupovinu… »
Vesti dana »

Rhmz se hitno oglasio usred noći! Upaljen sistem SMS poruka, u ovim delovima Srbije vreme vrlo opasno, izdato upozorenje i za Beograd: "Budite na oprezu"
Blic pre 38 minutajoš 64 povezane

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 15 povezanih