Повезане вести

Ево шта је Милица Тодоровић урадила због љубави! Певачица пред камерама признала све: Села сам на коња, због коња!

Ево шта је Милица Тодоровић урадила због љубави! Певачица пред камерама признала све: Села сам на коња, због коња!

Курир 26.12.2020
Водитељка Сања Маринковић желела је да чује шта је то најлуђе што су у години на измаку урадили због љубави, Милица Тодоровић и Аца Софронијевић су одмах одговорили. "Ја сам радио неке много лепе ствари. Заљубио сам се, све… »
Едита Арадиновић до сада је крила свој приватан живот, али ово није могла да прећути!

Едита Арадиновић до сада је крила свој приватан живот, али ово није могла да прећути!

Вести онлине 26.12.2020
Водитељка Сања Маринковић је у данашњем издању њене ауторске емисије угостила, између осталог, певачице Едиту Арадиновић и Милицу Тодоровић. Сања је упитала своје госте шта су схватили током короне, када су много времена… »
Провела сам време са погрешним особама: Милица Тодоровић изненадила изјавом, па открила како ће наћи мужа!

Провела сам време са погрешним особама: Милица Тодоровић изненадила изјавом, па открила како ће наћи мужа!

Мондо 26.12.2020
Певачица сумирала дешавања у години коју остављамо за нама. Певачица сумирала дешавања у години коју остављамо за нама. Милица Тодоровић, коју пријатељи наводно спајају са Марком Јарићем, гостовала је у емисији "Магазин ин"… »

Вести дана »