Povezane vesti
Evo šta je Milica Todorović uradila zbog ljubavi! Pevačica pred kamerama priznala sve: Sela sam na konja, zbog konja!
Kurir 26.12.2020
Voditeljka Sanja Marinković želela je da čuje šta je to najluđe što su u godini na izmaku uradili zbog ljubavi, Milica Todorović i Aca Sofronijević su odmah odgovorili. "Ja sam radio neke mnogo lepe stvari. Zaljubio sam se, sve ide lepo, bez… »
Edita Aradinović do sada je krila svoj privatan život, ali ovo nije mogla da prećuti!
Vesti online 26.12.2020
Voditeljka Sanja Marinković je u današnjem izdanju njene autorske emisije ugostila, između ostalog, pevačice Editu Aradinović i Milicu Todorović. Sanja je upitala svoje goste šta su shvatili tokom korone, kada su mnogo vremena posvetili… »
Provela sam vreme sa pogrešnim osobama: Milica Todorović iznenadila izjavom, pa otkrila kako će naći muža!
Mondo 26.12.2020
Pevačica sumirala dešavanja u godini koju ostavljamo za nama. Pevačica sumirala dešavanja u godini koju ostavljamo za nama. Milica Todorović, koju prijatelji navodno spajaju sa Markom Jarićem, gostovala je u emisiji "Magazin in" gde je odgovarala na… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu do 20. novembra – i sve ovo nas čeka u samo nedelju dana
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 45 minutajoš 10 povezanih
uživo "Veze dve zemlje čvršće nego ikada": Sednica Saveta za stratešku saradnju Srbije i Mađarske u Budimpešti
Euronews pre 10 minutajoš 31 povezana
Veštak Tamara Mandić: Na jednom pištolju pronađen DNK trag Blažićevog oca
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih