Povezane vesti
Preminula majka Ljiljane Blagojević
Nova 26.12.2020
Spasenija, majka glumice Ljiljane Blagojević preminula je danas. Glumica se na svom Instagram profilu oprostila od nje fotografijom i emotivnom porukom koju je ostavila. “Danas su me ove ruke, koje su mi ceo život bile najveća podrška, napustile… »
Glumici Ljiljani Blagojević preminula majka
Vesti online 26.12.2020
Ljiljana Blagojević putem društvenih mreža saopštila je jednu tužnu vest. Dramskoj umetnici danas je preminula majka Spasenija, od koje se uz fotografiju njene i majčine ruke oprostila emotivnim rečima. Ljiljana je u opisu objave napisala: –… »
Smrtni slučaj u porodici ljiljane Blagojević: Glumica neutešna: "Danas su me ove ruke napustile"
Blic 26.12.2020
Glumica Ljiljana Blagojević neutešna je zbog smrti majke Spasenije, koja je danas preminula. Ljiljana Blagojević se emotivnom porukom i fotografijom oprostila od voljene majke. - Danas su me ove ruke, koje su mi ceo život bile najveća podrška… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Goran Ješić nakon izlaska iz pritvora u Novom Sadu za RSE: Pritisak javnosti urodio plodom
Slobodna Evropa pre 19 minutajoš 24 povezane
Širom Srbije veje sneg, a u ovom gradu čak 15 stepeni: Nećete verovati kakav je vikend pred nama
Telegraf pre 3 satajoš 40 povezanih