Povezane vesti
Preminula majka Ljiljane Blagojević
Nova 26.12.2020
Spasenija, majka glumice Ljiljane Blagojević preminula je danas. Glumica se na svom Instagram profilu oprostila od nje fotografijom i emotivnom porukom koju je ostavila. “Danas su me ove ruke, koje su mi ceo život bile najveća podrška, napustile. Majka… »
Glumici Ljiljani Blagojević preminula majka
Vesti online 26.12.2020
Ljiljana Blagojević putem društvenih mreža saopštila je jednu tužnu vest. Dramskoj umetnici danas je preminula majka Spasenija, od koje se uz fotografiju njene i majčine ruke oprostila emotivnim rečima. Ljiljana je u opisu objave napisala: – Danas su me… »
Smrtni slučaj u porodici ljiljane Blagojević: Glumica neutešna: "Danas su me ove ruke napustile"
Blic 26.12.2020
Glumica Ljiljana Blagojević neutešna je zbog smrti majke Spasenije, koja je danas preminula. Ljiljana Blagojević se emotivnom porukom i fotografijom oprostila od voljene majke. - Danas su me ove ruke, koje su mi ceo život bile najveća podrška, napustile… »
Vesti dana »

Selaković: Lideri blokadera u Strazburu tražili podršku stranih sila za razaranje Srbije
Euronews pre 29 minutajoš 32 povezane

Izrael gađao lidere Hamasa u Kataru, Amerika je unapred bila obaveštena o napadu
BBC News pre 4 minutajoš 51 povezana

Neredi u Nepalu, spaljena premijerova žena; Ukinuta zabrana mreža nakon protesta u kojima je poginulo 21 osoba
RTV pre 44 minutajoš 39 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 5 satijoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 37 povezanih