Povezane vesti

Kada me je zadesila tragedija, Saša i brena su bili tu: Snežana Đurišić o partneru Vanji, poslu i najmilijima koji žive u…

Kada me je zadesila tragedija, Saša i brena su bili tu: Snežana Đurišić o partneru Vanji, poslu i najmilijima koji žive u…

Kurir 26.12.2020
Snežana Đurišić može da se pohvali karijerom dugom pedeset godina. Kako sama pevačica kaže, dok je nje i njenih starijih kolega narodna pesma će i dalje živeti pored novih stilova koji se pojavljuju na muzičkoj sceni. - Dok je nas, živeće i narodna… »
"Saša i brena su mi se našli u najtežem momentu": Snežana Đurišić o porodici koja živi daleko od Srbije, partneru Vanji i poslu…

"Saša i brena su mi se našli u najtežem momentu": Snežana Đurišić o porodici koja živi daleko od Srbije, partneru Vanji i poslu…

Blic 26.12.2020
Pevačica otkriva da nije lepo da se na ružan način priča i piše o njenoj vezi sa doktorom Vanjom Miloševićem, ali da isto tako njen privatan život ne treba uvek da bude izložen na tacni. Snežana Đurišić je jedna od retkih pevačica narodne muzike sa… »

Vesti dana »