Повезане вести
Одлука је позната: Португалац је најбоље појачање у историји Премијер лиге!
Хот спорт 26.12.2020
Нападач Јувентуса је иза себе на листи оставио бројне легенде! По избору ‘Скај Спорта’, Кристијано Роналдо је проглашен за најбоље појачање у историји Премијер лиге Енглеске. Легендарни фудбалер је у Манчестер Јунајтед стигао… »
Меси ОТКРИО КО су најбољи стручњаци са којима је радио: ‘Имао сам среће да ми њих двојица буду тренери’
Хот спорт 26.12.2020
Аргентинац је поносан на сарадању са чувеним тренерима! Лионел је у Барселони и репрезентацији сарађивао са великим фудбалским именима, али два стручњака издваја као посебна. -Пеп је посебан. Чини да ствари видите на другачији… »
Меси: Гвардиола је посебан, имао сам среће да ми он и Енрике буду тренери
Моззарт спорт 26.12.2020
"Пеп чини да ствари видите на другачији начин" Како се ближи прелазни рок, самим тим се подгрева прича о преласку Леа Месија у редове Манчестер Ситија. Умногоме томе доприноси и Аргентинац, а новом изјавом распалио је машту… »
Иза себе оставио велика имена: Кристијано Роналдо најбоље појачање у историји Премијер лиге
Вечерње новости 26.12.2020
КРИСТИЈАНО Роналдо је проглашен за најбоље појачање у историји Премијер лиге у избору “Скај спортса”. Португалац је 2003. стигао у Манчестер јунајтед из лисабонског Спортинга за 17,5 милиона евра и био је то почетак велике… »
Вести дана »
Стручњаци о новом развоју ситуације са НИС-ом? Ово су могући сценарији због санкција
Курир пре 19 минутајош 64 повезане
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 4 сатијош 27 повезаних
Орлићи у другој фази квалификација за Европско првенство: Омладинци Србије савладали Грузију после преокрета
Курир пре 19 минутајош 27 повезаних