Povezane vesti

Stanivuković kao Abazović: "Prihvatili su da podnesu ostavku" FOTO

B92 27.12.2020
Banjaluka -- Direktor Akvane, više neće biti direktor, saopštio je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Kako je naveo, smenjeni će biti i svi drugi direktori koji imaju loše rezultate poslovanja i koji su naš Grad doveli u… »

Hitna odluka, veliki izazov za stanivukovića: Draško otvoreno o ogromnim problemima (foto)

Večernje novosti 27.12.2020
DIREKTOR Akvane, više neće biti direktor, kao i svi drugi direktori koji imaju loše rezultate poslovanja i koji su naš Grad doveli u ogromne probleme - napisao je na Fejsbuku novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. - Hitna… »

Čelnici banjalučkog Vodenog parka „Akvane”, na predlog Stanivukovića, dali ostavke

Politika 27.12.2020
Rukovodstvo Vodenog parka „Akvana” u Banjaluci, na čelu sa direktorom Vedranom Mitrovićem, donelo je danas jednoglasno odluku da podnese ostavke, izjavio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, nakon sastanka koji je održan u tom… »

Gradonačelnik Banjaluke: Sve objave Grada od sada na ćirilici

RTV 27.12.2020
BANJALUKA - Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković saopštio je da je doneo odluku da svi zvanični digitalni kanali komunikacije Grada na društvenim mrežama objave pišu ćirilicom, što, kako je naveo, do sada nije bio slučaj. "Kao… »

Stanivuković: Objave Grada od sada na ćirilici

RTS 27.12.2020
Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković saopštio je da je doneo odluku da se sve objave na digitalnim kanalima komunikacije Grada na društvenim mrežama pišu ćirilicom, što, kako je naveo, do sada nije bio slučaj. "Kao gradonačelnik… »

Draško doneo novu odluku, tiče se ćirilice! Banjaluka od sada samo na srpskom pismu, gradonačelnik izdao naredbu

Večernje novosti 26.12.2020
GRADONAČELNIK Banjaluke Draško Stanivuković saopštio je da je danas doneo odluku da svi zvanični digitalni kanali komunikacije grada na društvenim mrežama moraju da budu napisani ćirilicom. - Drvenu azbučnu ploču, kao simbol moje velike želje… »

Vesti dana »