Повезане вести
"Нисам била у коми, али се пола не сећам" Исповест најмлађе пацијенткиње из ковид болнице у Батајници: Око мене људи на…
Блиц 27.12.2020
Нисам била ни свесна да сам животно угрожена. Све време сам била будна, нисам била ни у каквој коми, али пола тога се и не сећам - овако своју борбу са короном описује најмлађи пацијент ковид болнице у Батајници Наташа Костић… »
Исповест најмлађе ковид пацијенткиње у Батајници: Овако је почела моја борба за живот
Вечерње новости 27.12.2020
НАТАША Костић (23), девојка која је била први најмлађи пацијент новоотворене ковид болнице у Батајници, открила је како су текли њени дани борбе са опасним вирусом. Била је здрава и права, а онда почетком децембра сасвим… »
3 Симптома су била знак да нешто није у реду: Наташа (23) је била најмлађи пацијент у Батајници - "Тек сада се плашим"
Мондо 27.12.2020
Пацијенткиња коју су из Велике Плане транспортовали у новоотворену болницу у Батајници описала је своју борбу са короном. Пацијенткиња коју су из Велике Плане транспортовали у новоотворену болницу у Батајници описала је своју… »
Вести дана »

"У првим сатима смо имали преко 100 даваоца крви": Редови испред Црвеног крста у Сремској Митровици: Грађани дају крв за повређене у превртању аутобуса
Блиц пре 45 минутајош 110 повезаних

Хладни фронт доноси кишу и снег у ове делове Србије То је то - Михољско лето је отказано, а од овог датума ћемо имати праву зиму
Ало пре 25 минутајош 29 повезаних

Москва: Још је рано за разговоре о томе којом би рутом Путинов авион долетео до Будимпеште
Спутник пре 1 сатјош 21 повезана

Пауновић: Могуће усвајање Закона о јединственом бирачком списку почетком новембра
Бета пре 3 сатајош 13 повезаних