Повезане вести

Певачица због удаје за Србина добијала узнемирујуће поруке! Сада је проговорила са чиме се суочавала: Плашила сам се за живот!…

Певачица због удаје за Србина добијала узнемирујуће поруке! Сада је проговорила са чиме се суочавала: Плашила сам се за живот!…

Курир 27.12.2020
Певачица Ида Престер годинама ужива у браку са супругом Иваном Пешевским са којим има двојицу синова - Рока и Рија. Она је због љубави према њему напустила родну Хрватску и почела живот на релацији Београд - Загреб. Говор… »
Ида Престер због удаје за Србина добијала опасне претње

Ида Престер због удаје за Србина добијала опасне претње

Нова 27.12.2020
Хрватска поп дива Ида Престер снимила је видео на Инстаграму у којем је јавно проговорила о претњама и увредљивим порукама које је годинама добијала само због тога што се, како је рекла, удала за Србина. “Ужасно сам се бојала… »
Удала се за Србина и добила узнемирујућу поруку: Певачица проговорила са чим се сусрела када је ступила у брак!

Удала се за Србина и добила узнемирујућу поруку: Певачица проговорила са чим се сусрела када је ступила у брак!

Мондо 27.12.2020
Поделила своју причу. Поделила своју причу. Хрватска певачица Ида Престер, рођена је у Загребу, а већ годинама живи у Београду, где се удала за српског бизнисмена Ивана Пешевског, са којим има два сина, Рока и Рија. Ида се због… »

Вести дана »