Повезане вести

Маљковић: Какав шишмиш, корону су направили покварени људи

Маљковић: Какав шишмиш, корону су направили покварени људи

Нова 27.12.2020
Чувени кошаркашки тренер и актуелни председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изнео је своју теорију поводом настанка пандемије коронавируса. “Убеђен сам да је вирус створен потајно, да су га направили тројица или… »
Божидар Маљковић: ‘Убеђен сам да су корона вирус направили тројица или четврорица покварених људи’

Божидар Маљковић: ‘Убеђен сам да су корона вирус направили тројица или четврорица покварених људи’

Хот спорт 27.12.2020
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић причао је о спорту у Србији, али и актуелној ситуацији са корона вирусом. Пандемија коронавируса одложила је Олимпијске игре за следећу годину, а Маљковић има занимљиво… »
Интервју Председник ОКС Божидар Маљковић: Корону су направили покварени и зли људи

Интервју Председник ОКС Божидар Маљковић: Корону су направили покварени и зли људи

Вечерње новости 27.12.2020
КОРОНУ су нам сервирали неки покварени људи. Све је ово једна велика игранка и спорт у Србији и свету је велика жртва свега што нам се догодило у 2020. години. Ово, у разговору за "Новости", тврди легендарни кошаркашки тренер… »

Вести дана »