Povezane vesti

UKC: Dodikovo zdravstveno stanje stabilno, dobro se oseća

N1 Info 27.12.2020
Zdravstveno stanje predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika je stabilno, on se oseća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. Dodaje se da su banjalučki… »

Klinički centar RS: Dodik je stabilno, dobro se oseća i pod stalnim je nadzorom konzilijuma!

Kurir 27.12.2020
Zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, danas se oseća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske. Navedeno je da su… »

"Mediji da koriste relevantan izvor o Dodikovom zdravlju"

B92 27.12.2020
Banjaluka -- Zdravstveno stanje srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju, Dodik se danas oseća dobro i pod stalnim je nadzorom… »

Poslednje informacije o stanju Milorada Dodika nakon trećeg testa: Oglasio se Univerzitetski klinički centar!

Mondo 27.12.2020
Dodik je hospitalizovan u nedelju uveče. Dodik je hospitalizovan u nedelju uveče Zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, on se danas oseća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma… »

Dodik stabilno: Lekari otkrili kako se oseća predsedavajući Predsedništva BiH

Večernje novosti 27.12.2020
ZDRAVSTVENO stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, on se danas oseća dobro i pod stalnim je nadzorom konzilijuma, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. - Naši lekari su u… »

Najnovije informacije iz UKC: Oglasili se lekari povodom zdravstvenog stanja Milorada Dodika

Srbija danas 27.12.2020
Predsedavajući Predsedništva BiH je u ovoj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovan u nedelju naveče. Zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika je stabilno, on se danas oseća dobro i pod stalnim je nadzorom… »

U Banjaluci osvanuo pano sa porukom podrške Dodiku

RTV 27.12.2020
BANJALUKA - U blizini Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske jutros je osvanuo pano podrške predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku koji se u toj ustanovi leči od korona virusa. Na transparentu piše: "Predsedniče, sve si bitke… »

Kod UKC RS poruke podrške Dodiku FOTO

B92 27.12.2020
U blizini Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske jutros je osvanuo pano podrške predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku. On se u toj ustanovi leči od koronavirusa. Na transparentu piše: "Predsedniče, sve si bitke dobijao… »

Banja luka uz Dodika: U blizini UKC RS osvanula emotivna poruka (foto)

Večernje novosti 27.12.2020
U BLIZINI Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske jutros je osvanuo pano na kojem piše "Predsedniče, sve si bitke dobijao, pobedi i ovog puta, uz tebe je tvoja Banjaluka". Pano je postavljen na ogradi koja se nalazi preko puta UKC-a, gđe je… »

Predsedniče, sve si bitke dobijao: Najjača poruka Dodiku u borbi protiv korona virusa (foto)

Srbija danas 27.12.2020
Pano postavljen u blizini zdravstvene ustanove u kojoj se leči predsedavajući Predsedništva BiH. U blizini Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske jutros je osvanuo pano na kojem piše "Predsedniče, sve si bitke dobijao, pobedi i ovog… »

Vesti dana »