Повезане вести

"Цена је од 15 до 350 евра, био сам тамо": Јањуш шокирао причом о тарифама девојака! Маја одмах прозвала Кораћеву?

"Цена је од 15 до 350 евра, био сам тамо": Јањуш шокирао причом о тарифама девојака! Маја одмах прозвала Кораћеву?

Мондо 27.12.2020
Проговорио о цифрама које узимају за интимне односе. Проговорио о цифрама које узимају за интимне односе. Учесник Задруге и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш у разговору са Мајом Мариновић дотакао се теме тарифа које неке… »
"Цена је од 15 до 350 евра": Јањуш проговрио о тарифама, а онда Маја поткачила Ану Кораћ: "чула сам и ја то"

"Цена је од 15 до 350 евра": Јањуш проговрио о тарифама, а онда Маја поткачила Ану Кораћ: "чула сам и ја то"

Блиц 27.12.2020
Марко Јањушевић Јањуш, задругар, проводио је време са Мајом Маринковић. Дотакли су се разних тема, а једна од њих је била и цена интимних односа. - Цена интимног дела је од 15 евра до 350. Кад се иде ка Панчеву је 15 евра, а у… »
Био сам тамо, коштају 350 евра! Јањуш шокирао изјавом о услугама девојака, а Маја се одмах убацила и прозвала Ану Кораћ…

Био сам тамо, коштају 350 евра! Јањуш шокирао изјавом о услугама девојака, а Маја се одмах убацила и прозвала Ану Кораћ…

Курир 27.12.2020
Марко Јањушевић Јањуш провео је јутро са задругарима, а наравно да му је друштво правила Маја Маринковић, која га није испуштала из вида док се шминкала. - Цена вагине је од 15 евра до 350. Кад се иде ка Панчеву је 15 евра, а у… »

Вести дана »