Povezane vesti
"Terali su me nedavno kod psihologa, plakao: Sam!" Lionel Mesi opet digao svet na noge, brutalan intervju o aferi i gde…
Sportal blic 28.12.2020
Nismo navikli da se kapiten Barselone često pojavljuje u javnosti, ali kada god to učini, zatrese se fudbalska planeta. U brutalno iskrenom intervjuu, koji je dao za televiziju La Sexta, u kojem se poznatom novinaru Đordiju Evoleu, Leo je otvorio dušu i… »
Brutalno iskreni Mesi: Hoću da odem na pravi način, odluka na kraju sezone, želim u MLS! Bartomeu me obmanjivao godinama, da…
Mozzart sport 28.12.2020
Argentinski as o svemu - planovima za budućnost, odlasku u MLS, razočaranju u doskorašnjeg predsednika Barselone Đosep Mariji Bartomeuu, želji da ode iz kluba letos, Luisu Suarezu, Antoanu Grizmanu, Ronaldu Kumanu, Pepu Gvardioli, privatnom životu, želji… »
Vesti dana »

Noć u Beogradu: Motociklista povređen u Omladinskih brigada, Beograđani se najviše žalili na ove bolove
Kurir pre 4 minutajoš 8 povezanih

Tramp izveo snažan udar na Rusiju! Spreman je na sve samo da Putina primora na ovo
Alo pre 14 minutajoš 10 povezanih

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos utakmice Braga - Crvena zvezda u 3. kolu Lige Evrope
Telegraf pre 49 minutajoš 9 povezanih

Samit Berlinskog procesa u Londonu: Kad migracije zasene evropske integracije Balkana
BBC News pre 24 minutajoš 4 povezane