Povezane vesti
Olivera Zekić: Nikad opozicija nije imala toliko medija kao danas! Oni bi Đilasa za voditelja Dnevnika!
Kurir 28.12.2020
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić ocenila je da opozicija u Srbiji "nikad nije imala toliko medija" kao što ima danas. - Nikada opozicija nije imala ni toliko televizija, novina, nedeljnika, portala, ali to… »
Olivera zekić za kurir: Izabrana sam, niko me nije postavio! Neće se odugovlačiti sa zahtevom Kurira za nadzor rada n1!
Kurir 28.12.2020
REM je danas čak i slobodniji nego što je bio juče, bar kada je reč o politici, i u njemu nema nikoga ko je zarobljen, svako može da izađe kad god hoće, kaže novoizabrana predsednica Saveta REM u intervjuu za naš list. Mi smo društvo u kojem stalno… »
Vesti dana »

Dačić na marginama Konferencije u Londonu sa britanskom ministarkom Mahmud: Fokus na borbi protiv kriminala i jaču policijske saradnje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Šta kaže Ivica Dačić povodom slučaja studentkinje Poljoprivrednog fakulteta?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Hamas predao tela četvoro ubijenih talaca: Izraelska vojska potvrdila vest: Tela poslata na identifikaciju
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana

Halid Muslimović proglašen krivim, preti mu kazna zatvora: Pevač bivšoj partnerki naneo telesne povrede, doneta presuda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana