Povezane vesti
Olivera Zekić: Nikad opozicija nije imala toliko medija kao danas! Oni bi Đilasa za voditelja Dnevnika!
Kurir 28.12.2020
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić ocenila je da opozicija u Srbiji "nikad nije imala toliko medija" kao što ima danas. - Nikada opozicija nije imala ni toliko televizija, novina, nedeljnika, portala, ali to… »
Olivera zekić za kurir: Izabrana sam, niko me nije postavio! Neće se odugovlačiti sa zahtevom Kurira za nadzor rada n1!
Kurir 28.12.2020
REM je danas čak i slobodniji nego što je bio juče, bar kada je reč o politici, i u njemu nema nikoga ko je zarobljen, svako može da izađe kad god hoće, kaže novoizabrana predsednica Saveta REM u intervjuu za naš list. Mi smo društvo u kojem stalno… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano na severu, prolazno naoblačenje i kiša u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 22 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci najopterećeniji sa čekanjem do šest sati
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 17 povezanih

Ukrajinski dron izazvao požar u nuklearnoj elektrani u Rusiji, nivo zračenja nije promenjen
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić predstavlja nove mere za "bolji standard građana": Smanjićemo cene za skoro 3.000 proizvoda
RTS pre 4 minutajoš 54 povezane