Povezane vesti
Olivera Zekić: Nikad opozicija nije imala toliko medija kao danas! Oni bi Đilasa za voditelja Dnevnika!
Kurir 28.12.2020
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić ocenila je da opozicija u Srbiji "nikad nije imala toliko medija" kao što ima danas. - Nikada opozicija nije imala ni toliko televizija, novina, nedeljnika, portala, ali to… »
Olivera zekić za kurir: Izabrana sam, niko me nije postavio! Neće se odugovlačiti sa zahtevom Kurira za nadzor rada n1!
Kurir 28.12.2020
REM je danas čak i slobodniji nego što je bio juče, bar kada je reč o politici, i u njemu nema nikoga ko je zarobljen, svako može da izađe kad god hoće, kaže novoizabrana predsednica Saveta REM u intervjuu za naš list. Mi smo društvo u kojem… »
Vesti dana »

Studenti i građani zvižducima dočekali Dejana Vuka Stankovića i dekanku Pravnog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 4 minutajoš 42 povezane

Predsednik odbacio optužbe Tepić: "U životu nisam zapalio cigaretu, ni video drogu, ni popio kafu"
N1 Info pre 39 minutajoš 23 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Druga runda mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine, NATO zemlje dreše kesu za vojsku
BBC News pre 54 minutajoš 16 povezanih