Povezane vesti
Olivera Zekić: Nikad opozicija nije imala toliko medija kao danas! Oni bi Đilasa za voditelja Dnevnika!
Kurir 28.12.2020
Predsednica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić ocenila je da opozicija u Srbiji "nikad nije imala toliko medija" kao što ima danas. - Nikada opozicija nije imala ni toliko televizija, novina, nedeljnika, portala, ali to… »
Olivera zekić za kurir: Izabrana sam, niko me nije postavio! Neće se odugovlačiti sa zahtevom Kurira za nadzor rada n1!
Kurir 28.12.2020
REM je danas čak i slobodniji nego što je bio juče, bar kada je reč o politici, i u njemu nema nikoga ko je zarobljen, svako može da izađe kad god hoće, kaže novoizabrana predsednica Saveta REM u intervjuu za naš list. Mi smo društvo u kojem stalno… »
Vesti dana »
RHMZ je upravo objavio novu prognozu i posle nje, svi jedva čekamo ponedeljak (foto)
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana
Jokić opet raspametio Amere: Srbin odigrao brutalnu partiju, ali je Denver izgubio od Golden Stejta (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 5 povezanih
(Video) Puna vojna oprema, teško naoružanje i potpuna kamuflaža ovako izgleda vojska ubijenog najopasnijeg narko-bosa: Na ulicama Meksika sve gori, ima mrtvih
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
SAD upozorile na terorističku pretnju u Obali Slonovače, uključujući turistička mesta
Insajder pre 2 satajoš 1 povezana